Risanke naše mladosti
> Ob večerih pa Medvedek Uhec!:-) Poznaš?
Poljska stop&go-motion risanka Misz Uszak (naši so prevedli Medvedek Uhec) :)))) Jer poklapnoute uszko mam, jezs stem szove, male misz, sladke misz, neod dzizs 🙂
Na koncu je zapel naslednje:
Orraa na dobra nocz, ko ju czesczoc swietzci, dzeczi, lubju miszu, miszu, lubju dzeczi :)))Demie napisal:
Ok, ti si napisal začetek, sicer z drobnimi napakicami, ampak, svaka ti čast, da si se spomnil.
Konec pa je zvenel tako 🙂
Dragi mladi gledalci, z vami so bili prijatelji igralci in sodelavci sinhro studija televizije Ljubljana – mnjaamamamambananananjaammmm :))
Se nihče ne spomni Kalinera: “Odrasli nas ne razumejo, ker smo majhni. To je krivica, zares!”…
To je taki črni raček, ali piščanček s polivičko jajčne lupine na glavi…
Zgleda, da imam najvišji EMŠO tukaj….
Vidim, da vas na veliko jebeta igrana serija za otroke Chuckle Hounds (onadva psa, ki sta vse scotala in nista nikoli govorila, samo zmrdovala – kultno – starring – Chuckle brothers-žal ni napisalo imena obeh, ker bi si zapomnil) in pa risanka Chockleshell Bay – Školjčni zaliv :)))
Še avizo:
Školjčni zaliv, je majhno mestece, s peskom in galebi. V mestecu je vrsta lepih hiš, ena se imenuje pri Kanglici in lopatki. Tam živita dva otroka, ki se igrata s svojimi dobrimi prijatelji – to sta – Robi in Rozi, iz školjčnega zaliva.
Fotru je bilo ime Krištof Školjka, mami pa Helena :))) Imeli so še eno starejšo ženico, ki so jo klicali babica Pruhkova. Gospod Čolnar je bil stari mornar z barko na sosednjem dvorišču. Potem sta oba krstila enega galeba za Ben Gunna in pa osla, ki so mu dali ime Besni 🙂
Misliš to? :))))
Hrabri mišek: Poldi, mislim da bova morala uporabiti glavo!!
Poldi: misliš šef??
Hrabri mišek: Da!
Poldi: Tuf, boing, craaaash
Hrabri mišek: Nisem mislil dobesedno Poldi!!
Poldi: Kako pa šef?
Hrabri mišek: Razmišljaj!
Kaj se bo zgodilo v naslednji epizodi Hrabrega miška si oglejte v istoimenski risani seriji z naslovom – POLENTA ;))
Mater, pri redko kateri risanki so imeli tako posrečene prevode, kot pri tej :))))
Šolenčki so bili ali pa na hrvaškem Cipelići :))
Stražnik je bil Nadškorenj Škrip, pa baletni copatek Margo :)))
:))
Ijjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh. ČISTO PRAVI GUSAR- HAHAHAHA!!!
Joj Petrček pazi, paaazi! Ma dej pust me, sej nism dojenček. To je čudežni nepremagljivi meč!!! (ko Petrček zrihta Portezova stražarja 🙂 Ki ju igrata Ivo Ban in Rifle.
Ja ja, ja kam pa vi?? Na poslovni pogovor!! (ko palčki tehnično zje…ejo receptorko (Polono Vetrih), ki jo je predhodno nadlegovala velika škatla Enemona :)))))))))))
Ampak jaz sem zaljubljen v sneguljčico!!! (Kapitan Florestanova (Slavko Cerjak) najznamenitejša izjava)
Jaz sem Alonso de Portez, vaš Alonso de Portez, guverner Azorskega otočja!!! (kdo drug ko legendarni Jurij Souček)
Alonso de Portez, a vzameš za svojo zakonsko ženo Suzano..jaj ja kako se pa piše?? Velasquez!!! No, Velasquez. Da! (hehe, poroka med Vesno Jevnikar in Jurijem Součkom)
Milan, pokliči posebno policijsko enoto – uničiti je treba Triglavega zmaja!! (tu sem se najbolj režal – Marko Okorn, kot šef miličnikov, ko vidi zmaja iz Enemona)
Kritik Pavčič je povedal, da so palčki subverzivna kohezivnost narative v sintetični fabuli, ki ekspresira vlogo skrajno nevtralizirajočega elementa vsake pravljice. (brez komentarja)
Pa ko so bili v diskaču pa je bil on komad od Martin Krpana – Kar je staro se novo zdi. Kaki komad adijo!!!!!!! Matr, trgali so gate!!!!!! MARK ČUČEK kitare, DADI KAŠNAR bobni, tolkala, ALEŠ KLINAR klaviature, vokal, VLADO KRESLIN vokal, akustična kitara, orglice, TOMAŽ SRŠEN bas.
————————————————————–
Maaaaaaaaatr, kako sem noter padu!!!!!!!! To so bili cajti, ko je še bil Don Vito mikroskopski fantek!!!!!!!! To so bli cajti.
AJd, lep pozdrav….
Pauče, super, hvala, ful si me spomnil….
It’s my fav, didn’ u know 😉
Mel je peklensko torbico, meni je ful lušte delala – če pa je not imel vse :). Sport Billy pa Lilly – njegova bejba in pes Willy :)))) Pa ta zlobna Vanda in Alojz v Vandaluziji.
Pa Billy je vedno prišel k Sportikusu po nasvet, če ni kaj vedel :))))))) Jeah, pa vedno so bili tako internacionalni, vsepovsod po svetu se je dogajalo…Enkrat je Taj Mahal izginil :))))
Masters of the Universe je bila risanka :))
Pa ko se je iz Princa Adama spremenil v He-mana je vzel svoj meč in rekel – Bei der Macht von Grayskull, Ich haaaaaaaaabe die Kraaaaaaaaft :)))) Pa ona muzika zraven. Pol pa je še Cringerja svojga domačega mačka spremenil v Battle Cat 🙂 In potem se je boril proti Skeletorju in Hordaku in King Hissu :)) Uhhhh, še zdaj imam te figurice doma. Ko smo bli vsi v razredu usekani na te Masterse… Uh, še zdaj se spomnim vseh imen.
Man-at-arms, Man-e-faces, Teela, Buzz-off, Clamp-Champ, Orko, Extendar, Mekaneck, Roboto, Sy-klone, Stonedar, Rokkon, Snout-spout, Ram-man, Fisto od zlobnih pa Beast-man, Trap-jaw, Webstor, Evil-lyn, Tri-klops, Saurod, Dragstor, Leech, Mantenna, Grizzlor, Modulok, Multi-bot, Whiplash, King-hiss, Tung-lashor, Rattlor, Mer-man, Jitsu, Mosquitor….
Gradovi pa so bili Castle Grayskull, Snake Mountain (od Skeletorja) in Fright Zone (od Hordaka)
Ja valda, se spomnim te risanke, takega medvedka sem imela, k je z mano spal in imenovala sem ga Usatko!
Vem, ker sem in obstajam!
Lp
Captain Power and the soldiers of the Future
Ko so se s pestjo dotaknili emblema pa rekli Power On! 🙂 Pa vedno so se borili proti Lordu Dreddu
Prva serija v kateri so uporabili računalniško grafiko – Tisti mehanski ptič – Sauron je bil čist rač. generiran 😉
Ajej, dobro, da imamo Vitota! Vsi smo imeli Uhca za Čeha. Pa se pa čudimo, ko nas zamenjujejo s Slovaki!
meni je najbol v spominu ostal krtek – ohjoj.
Zanimivo je, da se kup risank vrača, pa jih otroci še vedno ful radi gledajo (maja, lolek in bolek, ona dva mojstra, k vse narobe naredita…), pa čeprav so to 30 let stare risanke.
Zakon je bila Barba papa- hip hip hip strašni trik….
pa pojoča travica, pa Maxipes Fik. pa Palček Smuk!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.