Risanke naše mladosti
Ja tud možno, je predalč, da bi se tko natanko spomnila…jap pri pesmici pa so bili ziher podnapisi, ker se spomnim, da jih nisem sfolgala brat…pa so mi jih moji brali, he he :-))
LP Esy
Ja ja, je imela podnapise pesmica in risanka… tako luštkana je bila. Melodijo si zdajle pojem v glavi :))
Pa pa
Ja tisti kader, ko se pokrije je tako hud, da so ti mogle solzice pritečt. Tak se dobro spomnim, ko sem sedel na takem belo rdečem stolčku in gledal, pa jokal poleg. In ker sem jaz jokal, je potem še celo mami jokala poleg :)))
Ej, kaki spomini lepi so to …
He he … barum barum … jaz pa sem vedno govoril, da je to badu badu … :)))))))
LOL
Lp, Mišek
jst sem prav obozevala smrkce….najljubsa risanka vseh casov. potem pa se podobno…snocki, ki so btw zdaj spet po tv, biskvitki in super medoooooooo.
te risanke so ble mnogo boljse, kot tisto kar vrtijo zdaj…ce se sam spomnim na telebajske…edin tisti snezko snezak je simpaticn..hehe
Je potrebno sploh še kaj dodati? :))
Seveda mislm videokaste al pa cd, stran na netu, karkoli, kdorkoli – ah, čist obupan 🙂
Ah, spomini.
Lp 🙂
So že ostali vse našteli. Meni so ble tiste risanke takrat super. Danes pa ko včasih tv prižgem, samo neki ****. In to naj deca pol gledajo? Aja, zadnjič sem vklopila tv in glej Gasilca Samota:) Ja, pa sport Billi mi je bla dobra, pa ne vem, če jo je kdo omenil:)
Nedelja zjutraj, živ žav, ma, nikoli mi ni bil problem vstat tako zgodaj, samo da bi gledala moje risanke. In končno je ena omenila Sport Bilija.
Midva z bratom sva omedlevala tudi ob gledanju tiste španske nadaljevanke, ko so otroci počitnikovali nekje ob morju in vsakič ušpičili kakšno boso. Mater, sem bila zaljubljena v tistega ta črnega!
A se spomnite Sandokana? Sicer ni risanka, je bil pa the best.
Zvečer pa tisti trije zajčki, ki so si prav na hitro poštergljali zobe in smuknili pod kovtr. Aja, CIK-CAK!
Hja, omenli ste ze vse. Te Ceske risanke so ble res zakon. Edino kar bi jaz omeno, ampak takrat sem bil ze v OS, je ena risanka, ki bi jo se zdaj gledal, ce bi jo kje kazali. Ken Shiro! Primorci bi morali poznat….pocitnice pri bratrancih na primorskem ja…. 🙂
lp muteman
Če še nobeden ni reku: Fracki, Modri dirkač, Pončo in Toro
Jaz glih zdele delam risankoteko za mojo malo in sva se s kolegom ustavla pri Hrabrem Mišku.. On je pa tut car s tistim ‘Pišuka Poldi’ pa ‘Ne bom ti povedal, da je na koncu past..’ ;))) Ahja, risanke moje in vaše mladosti…
LP
ja, jes sm pa že bl stara, meni so pa bli ušeč barpapapini :))
Avtor: Don Vito
Datum: 26-03-03 11:27
Full sta mi pa šla na živce tista dva mačka, k sta letala po vesolju (ne morm se spomnt kako je blo naslov……}:I ).——–
———————————————-
:)))))))) Midva sva Pi in Pa, vaša prijatelja, s pravo raketo do vas sva prišla :))))))))))
muteman napisal:
> …s pravo raketo do vas sva prisla…
>
> Nekaj takega, to si je moj sosolec pred nekaj leti pel…v
> srednji soli. :))
>
…..in Don Vito meseca marca v forumu Glasba in film ;))
Forum je zaprt za komentiranje.