Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Risanke naše mladosti

Risanke naše mladosti

Že dolgo tega od Mikija z naslovom Samomor:-)

Ok ni treba, raje koga drugega…… 😉

LOS 😉

Pol nas boš pa ti učila;-))

A, kaksna temacna tema, je pa zanimivo, ker mamo ful visoko samomorilnost…sam jest mam rajs temo risanke!:)

Neeee. Pozdravljeni, ljubitelji kac, jaz sem Modri dirkac, najhitrejsa kaca v Texasu. Poglej tole…

Heh, ta tvoja je taprava, sam jest sm se vedno zajebavala na to temo pa smo takrt se to dodal, ah kako sm se pacla!:)

Dvomim, ker bodo hitro ugotovili, da sem preotročja 😉

Ej, a se strinjate, da je blo tisto obdobje res neki posebnga, pa lepga, joj sm sentimentalna ratala!:)

He, he, če si opazila, smo pisale v glavnem deklice, tako da ne smemo nikoli več reči, da so moški otročji, da kasneje dozorijo ipd. Tu imajo kronski dokaz, da punce niso nič boljše ;)))

Sej, tuki ne gre za to a si otrocji bil al ne:) Pac, spomnle smo se, kar pomeni, da smo se mele prou fajn takrt:)

Saj veš kako je ko bo kmalu mala spraševala…kero risanko si pa ti gledla….pol pa sem se raj že vnaprej pripravla:-)))

LP Esy

Normalno, saj se hecam. Sploh pa ni nič hudega, če je človek malo otročji. Ampak temu ne smeš tako reči, ampak moraš reči, da prebudiš otroka v sebi ali kaj podobnega, pa se sliši veliko bolj ql kot biti otročji 🙂

Jest grem pa pancat zdej, tko da se lepo mejte pa se kaksn tak post!
LP

Kaj pa na onega Medvedka Dolgouška se pa noben se spomni? :))

Češka risanka, full luštkana, pa lepa pesmica je bla … tak sem jokal, ko je blo konec, da me niso mogli potolažit cel teden.
Še zdaj, ko sem enkrat videl na SAT, me je kar streslo :))))

Lp, MIšel

Ni nam lahko ... Mišek - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zakaj bi se matrali pri delu, če pa smo isto plačani če nič ne delamo !?!?! Javna uprava RS

To ja, da smo prebudile otroka v seb, kar prav sede!
Uzivej, grem pancat:)
LP

a tak je bil naslov…jast sem ji rekla barum barum…ker je on tip skoz zravn pel barum barum…:-)))

Edino kar je na koncu pisalo je bilo…fine…konec valjda:-))

LP Esy

Smo se spomnle:)) Ja prou lusna je bla, se zdej mam pred sabo prizor njega v uni njegovi hisici in ko se pokrije ko gre pancat:)
No, zdej grem pa res, spat namrec!
Lahko noc:)

Mi smo še mogli brat podnapise…zdaj pa je že sinhroniziran…še pesmica je sinhronizirana….

Ni več “medo odobrano”…saj ne vem kaj je to pomenilo…sam lepa pesmica je bila v češčini:-))

LP Esy

Jaz tudi. Glede na to, da ugotavljam, da sem kot otroci, je kar normalno, da rabim ogromno spanja 🙂

Meni je bila češka ful bolj všeč kot sinhronizirana. Ampak zdi se mi, da je bila risanka sinhronizrana (Jurij Souček je car), le pri pesmici je bilo treba brati podnapise.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close