Risanke naše mladosti
Že dolgo tega od Mikija z naslovom Samomor:-)
Pol nas boš pa ti učila;-))
A, kaksna temacna tema, je pa zanimivo, ker mamo ful visoko samomorilnost…sam jest mam rajs temo risanke!:)
Heh, ta tvoja je taprava, sam jest sm se vedno zajebavala na to temo pa smo takrt se to dodal, ah kako sm se pacla!:)
Ej, a se strinjate, da je blo tisto obdobje res neki posebnga, pa lepga, joj sm sentimentalna ratala!:)
He, he, če si opazila, smo pisale v glavnem deklice, tako da ne smemo nikoli več reči, da so moški otročji, da kasneje dozorijo ipd. Tu imajo kronski dokaz, da punce niso nič boljše ;)))
Sej, tuki ne gre za to a si otrocji bil al ne:) Pac, spomnle smo se, kar pomeni, da smo se mele prou fajn takrt:)
Saj veš kako je ko bo kmalu mala spraševala…kero risanko si pa ti gledla….pol pa sem se raj že vnaprej pripravla:-)))
LP Esy
Normalno, saj se hecam. Sploh pa ni nič hudega, če je človek malo otročji. Ampak temu ne smeš tako reči, ampak moraš reči, da prebudiš otroka v sebi ali kaj podobnega, pa se sliši veliko bolj ql kot biti otročji 🙂
Jest grem pa pancat zdej, tko da se lepo mejte pa se kaksn tak post!
LP
Kaj pa na onega Medvedka Dolgouška se pa noben se spomni? :))
Češka risanka, full luštkana, pa lepa pesmica je bla … tak sem jokal, ko je blo konec, da me niso mogli potolažit cel teden.
Še zdaj, ko sem enkrat videl na SAT, me je kar streslo :))))
Lp, MIšel
To ja, da smo prebudile otroka v seb, kar prav sede!
Uzivej, grem pancat:)
LP
a tak je bil naslov…jast sem ji rekla barum barum…ker je on tip skoz zravn pel barum barum…:-)))
Edino kar je na koncu pisalo je bilo…fine…konec valjda:-))
LP Esy
Smo se spomnle:)) Ja prou lusna je bla, se zdej mam pred sabo prizor njega v uni njegovi hisici in ko se pokrije ko gre pancat:)
No, zdej grem pa res, spat namrec!
Lahko noc:)
Mi smo še mogli brat podnapise…zdaj pa je že sinhroniziran…še pesmica je sinhronizirana….
Ni več “medo odobrano”…saj ne vem kaj je to pomenilo…sam lepa pesmica je bila v češčini:-))
LP Esy
Forum je zaprt za komentiranje.