Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Risanke naše mladosti

Risanke naše mladosti

To si midve s cimro pojeva, ko greva laufat:-)

Hehehe…no te pa tak znas. 😉

:@

Ah, Fracki in Sezamova ulica so čist različni. Fracki so živeli v eni taki kraški jami, radi so peli, nad njimi pa je živel en moški s psom, zunaj pa njihovi sovražniki ene smeti. Kolikor se jaz spomnim.

Dosti ljudi tudi zamenjuje male leteče medvedke pa biskvitke, joj joj ;)))

Pa Modri dirkač!!

__________________________________________ I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Aha, se mi zdi da je nism gledala, bi vedla, po moje:)

Seveda znam:-)) Pol se pa meni ponavadi začne kolcat in sem tri kroge Kolca – ženska:-)))

:@@@@ LOL:)

(da ne bo Hribuc videl;-))

Esy, danes pa sem se ti mogla res nasmejat… Obvladaš sceno… LOL

KOLCA MOZ!!:) pa un k je risu!

:))

Ej, a bomo rekord v postih postavl?:))

Nope:(:)

:-)) Luna, rekord je okoli 350 postov. Toliko pa nam ne bo ratalo, ziher ne:-) Razen, če se potrudimo;-))

Ha, ha, poznam enega Vilija, ki ga sodelavci kličejo Gaga. Šele moja razgledana sestra me je poučila, kje da je tip staknil tak vzdevek.

A to je razlika! Ja se spomnm psa pa tastarga ja! Modri dirkac: Zivjo, jest sm modri dirkac, kako je pa tebi ime:))

Bei der Macht von Graiskull!

Sicer nemsko ampak jebiga. 🙂

Aja, sm bl nova ves, pa se ne spoznam tolk:) Ja, me prav zanima kera tema je nastela 350 postov?

Pa ne njega;-))

LOL:)

Po moje bo rekord. Ker toliko postov v eni uri… Uf! Jutri pa je nov dan, folk v službah… To bo novi rekord… Pa govorimo o risankah… Potem pa smo še užaljeni, če nam kdo reče, da smo otročji? Tu je dokaz :))))))))))

Se mi kr mal smili:))

Se spomnite te risanke? najprej tip nariše črto..potem nastane hrib, ptem človek..

Čisto izi, ampak genialno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Demie, dobro si zadela temo! Mogoče se bo pa forum preimenoval iz mladi v otroci :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close