Risanke naše mladosti
To si midve s cimro pojeva, ko greva laufat:-)
Ah, Fracki in Sezamova ulica so čist različni. Fracki so živeli v eni taki kraški jami, radi so peli, nad njimi pa je živel en moški s psom, zunaj pa njihovi sovražniki ene smeti. Kolikor se jaz spomnim.
Dosti ljudi tudi zamenjuje male leteče medvedke pa biskvitke, joj joj ;)))
Pa Modri dirkač!!
Aha, se mi zdi da je nism gledala, bi vedla, po moje:)
Seveda znam:-)) Pol se pa meni ponavadi začne kolcat in sem tri kroge Kolca – ženska:-)))
:@@@@ LOL:)
(da ne bo Hribuc videl;-))
KOLCA MOZ!!:) pa un k je risu!
:))
Ej, a bomo rekord v postih postavl?:))
Nope:(:)
:-)) Luna, rekord je okoli 350 postov. Toliko pa nam ne bo ratalo, ziher ne:-) Razen, če se potrudimo;-))
Ha, ha, poznam enega Vilija, ki ga sodelavci kličejo Gaga. Šele moja razgledana sestra me je poučila, kje da je tip staknil tak vzdevek.
A to je razlika! Ja se spomnm psa pa tastarga ja! Modri dirkac: Zivjo, jest sm modri dirkac, kako je pa tebi ime:))
Aja, sm bl nova ves, pa se ne spoznam tolk:) Ja, me prav zanima kera tema je nastela 350 postov?
Pa ne njega;-))
LOL:)
Po moje bo rekord. Ker toliko postov v eni uri… Uf! Jutri pa je nov dan, folk v službah… To bo novi rekord… Pa govorimo o risankah… Potem pa smo še užaljeni, če nam kdo reče, da smo otročji? Tu je dokaz :))))))))))
Se mi kr mal smili:))
Se spomnite te risanke? najprej tip nariše črto..potem nastane hrib, ptem človek..
Čisto izi, ampak genialno.
Forum je zaprt za komentiranje.