Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Risanke naše mladosti

Risanke naše mladosti

Kaj pa nadaljevanke Kapitan Power in vojaki prihodnosti, DR. Who-maščevanje pločevincev…

Pa oddaja Periskop..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Da se ne bom zacela smejat:) tud jest sm si ogledala eno, mislm da mi je uspel celih 10 min. pa a ves, da te kr not potegne!:) Sam, mene bl zarad tega, ker me facinira to, kako nerealno je vse narejen, vsi neki skp pomesani, vedno ena uboga revca, ampak pazi, lepa:) itd…

men sta bla pa Tom in Jerry zakon

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Tocnoooo! Barbapapa, se doma sem jih mela!!!

Čaki, da bi mi Slovenci delali telenovele, bi bil prej en vojni film:-)) Ampak igralke bi bile pa vseeno lepe, Slovenke smo luštne:-))

Ja, pa una nadaljevanka, slovenska, k je bla kao pravljica, JA GUSAR, al kako ze?

Ravno to nedeljo sem gledala Živ žav 😉

Ja, seveda, da se spomnimo tistih dveh pesov, samo ne vem, če sta mela ime.

Meni je poleg vseh teh, ki ste jih omenili bil dober še Fračji Dol pa kulten A je to!!
Pa tisti češki medvedek, ki j rekel nekaj v zvezi z lahko nočjo..to so ble risanke, ne pa Piščanec in krava:/

ld

__________________________________________ I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

To pa itak! Mamo svoj sarm, ne!

Najhuša stvar, ki sem jo gledala, je bil Vinetou!!! BEDA!!!!

Čisto pravi Gusar.

Vse naše pravljice…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj je ze bil ta Fracji dol? Kaj pa mopet show? Pa uni, k so zivel pod zemljo pa ful pel-Sezamova ulica?!? Al sm jest to mal pomesala?:)

Vauuu, Mopet show, kje so tisti časi… Jao, kak sem že stara:-))

Igra pa je bolj bedna, kot če bi nas zbobnali skupaj, nam razdelili vloge negativcev in pozitivcev, povedali, za kaj gre in GREMO! Kolega je ugotovil, da imajo samo dve glasbeni podlagi: eno za lepo in drugo za grdo, da ne zgrešiš smisla 🙂

Tako je! Demie, kasn Vinetou, a sm sploh prou napisala?

…s pravo raketo do vas sva prisla…

Nekaj takega, to si je moj sosolec pred nekaj leti pel…v srednji soli. :))

lp muteman

Joj še eno lepo sem se spomnila Willi Ga Ga….:-)))

Ta pa je bil sladek…tko lepraček, heh:-))

LP Esy

Ma, ne, je bila ena slo. nadaljevanka Vinetou. Beda! Nima veze z risankami:-)

Tocno! Vedno padu u blato al kako:))

Ma revež se zmer neki umazal…ga ga…pa bo mami huda:-))

LP Esy

Tisti pod zemljo so bili Fracki iz Fračjega dola. Mapetki in sezamova ulica so tudi zakon. Cookie Monster! To sem tudi jaz 🙂
A se spomnite Arabele?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close