Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Risanke naše mladosti

Risanke naše mladosti

:-))) Ja, samo je bil pa nek zajček zraven:-))

joj, zdaj sem še ostalo preletela…sem mislila, da ste vse te že našteli:-))

Ja pa saj se bi jih ziher še spomnila:-))

Napišem, ko se jih bom…

LP Esy

On medo je bil tud dober: dobra noč! Se ga spomnete?! Ko je šel na koncu vedno spat.

Ja, sm si misnla, da je neki na tem, sam a ni pol smesn, ce ne zalost, da so na to padal 10- letniki in vec!:)

Aha:-) Točno tak! A ni bil školjčni zaliv naslov?

Aha!:) Kje so tisti cajti, a ne?

Kaj pa Popaj? Pa Biskvitki?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

:)) Hudo, res! A ves, da sm kr dobre volje postala!

Valda! Zdaj pa same oslarije z okraski na glavi ali pa vse elektronsko. Beda:(( Jaz mojim ta malim ne bom pustla takih neumnih risank gledat!:-))

Ej, jest tud ne, pa pika! Tocno, PIKA NOGAVICKA!!! Ceprav ni risanka je bla pa huda!

Erik reši vse težave!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne smešno, žalostno. Sicer pa po drugi strani gledajo tudi mehiške nadaljevanke, ki po mojem mnenju niso daleč proč. Upam, da se nisem pravkar komu zamerila 🙂

Ja, mehiske so tud en poseben fenomen, vemo pa za koga:)

Pikaaaa! Meni se je vedno tak smešna zdela:-)) Vse novejše pike so brezvezne imitacije. Pa še He-man je bil…

Za Barbapapo in Zverinice iz Rezije (lutke) pa ste najbrž še premladi?

:-)) Ne me žalit, ker sem danes po ne vem kolikem času gledala telenovele:-)) Tak ni bilo nič za počet, ej:-)))) Samo mislim, da jih ne bom več, je bedno:-))

He-man, gospodar vesolja al kako ze? 🙂

ravno včeraj sem zadela na barbo pappo na nekem x programu na tv…barbapappaaaaaa, sem se drla, kot bi bla stara 7 let:-))))))

LP Esy

Zverinice so bile the best. Vau, kak nam gre super:-))

Jao, ko se ne spomnim vsega:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close