Risanke naše mladosti
Aja, zdej se pa spomnm una psa ja, en rjav en pa crn-sam ni nista bla kej prevec usec, mal neinteligentna sta mi delovala:) Ja, Tea Telebajski! Baje, da so bli narejeni za 2-3 letne otroke, ki bi jih najbl razumel?! A kdo steka njihovo poanto, mislm Telebajskov?!
To je ulica stotih dimnikov. In to je Erik, kratkohlačnik, ki živi dvojno življenje. Erik poje babano, mnjam..in zgodi s enekaj neverjetnega:
Erik postane Banana-mnjam, vedno pripravljen pomagati
Ja, South park ne bi glih dala v sklop risank za tamlade:), ampak ja so hudi!
Ej, kakšna tema dobra Demie… največ odgovorov bo imela na koncu… pa je po eni strani tako enostavna in otročja… Risanke… :))))))
Se vidi, da je še vedno otrok v nas… kul:))
Ah, meni so muce tak fajn:-) Pa še Jakec in čarobna lučka pa nek Svetilnik ali kaj je že bilo. Kaj je že tisti škrat, ki živi v nekem vodnjaku z meglo, ki je tako zelo gosta, da bi jo lahko rezal? Aaaa, Palček Smuk:-)))
Ko bo prišla sestra, jo bom vprašala, če se spomni naslova. Ona je še zdaj mahnjena na risanke in bo gotovo vedela.
Aja, v Stopu si pa lahko ogledate, kako so končali naši mladostni prijatelji (Miki miška, Jaka racman, čebelica Maja in tisti možic iz črte) 🙁
Hvala za kompliment:) sam, a ni res, k sm jih prvic gledala, rajs recm ujela v trenutku preklaplanja kanalov, so mi sle kr kocine pokonc!!! Pa to, da sm bla v stacuni in so 10 letne punce kupovale njihove nalepke, ja svasta! Sm se res zacela sprasvt a jest kej ne stekam?!
Sicer pa, jest sm prav uzivala vsako nedeljo zjutrej – ZIV ZAV!!!!HUDOOOO:)
Kako so koncal?! Jest nimam Stopa:(
Hehehe, študentka:-)) Danes sem malo nostalgična pa ne da se mi še odrastit:-)
Se kdo spomni še en risanke, kjer sta bila Rozi pa še en pri dedku in babici pa je bil nek mornar?
Ob večerih pa Medvedek Uhec!:-) Poznaš?
A veste da bi se mogla ucit pa se mi toooolk ne da!!! Rajs si zavrtim nazaj cajt in vzdihujem!:) Ja nora tema Demie!:)
Ti, enkrat sem si prav ogledala tisto reč, ker so otroci prav ponoreli za njimi. In to pri 10 letih in več! Moram priznati, da nisem razumela, v čem je point. Nekaj se je ponavljalo, govor je pod vsako kritiko. Kot da ni že dovolj težav z izreko glasov, se učijo pačiti še ob gledanju risank.
Kolegica mi je razložila, da je to za 2-3-letnike, ker so jim menda ti stvori zelo podobni po načinu gibanja in ker imajo ti otroci radi žive barve. Kdo bi vedel…
Vrgli so ga v staro temno ropotarnico… in ta medvedek je postal… Supermedo!:-)))
Barba papa, smrkci, biskvitki, bojan(slikar), baltazar, jakec in čarobna lučka, tom in jerry, stripy, pojoča travica, a je to, pa onadva psa, ki sta bila lutke, palček smuk, hrabri mišek, pink panter, čebelica maja, gasilec samo, pončo in toro, hitri dirkač, lolek in bolek, mavrični medvedki, zelda in zero – ti…to je bila bolj lutkovna igra na koncu živ žava, pa ona bela črta…barum barum, …če se še kaj spomnim ti javim:-))))
Nisem pa brala zgornjih postov, tko da upam da nisem koga ponavljala:-))
LP Esy
Aha, Rozi pa njen bratec, ne vem več, kako mu je bilo ime. Pa stari školjkar. Dogaja se v nekem zalivu, na morju…
JAaaa, cak sam mal, a ni bil zajc?!:)) K je reku, no pa lahko noc, aja ne, medved je bil:))
Ti si legenda!:-)
Hudo Esy,obvladas!:)
Forum je zaprt za komentiranje.