Risanke naše mladosti
Kaj pa tista Japanska buba, ali kaj je že bila?
Pa Palček David? 🙂
In a je kdo mogoče gledal tisto prekrasno tisanko oziroma je bil risani film Sneženi mož, s tako lepo glasbo, saj jo še zdaj vsako zimo predvajajo! Najlepša muzika na svetu! (ko se fantek in sneženi mož držita za roke in letita po zraku in igra ta glasba – I’m walking in the air)!!!
Točno, kako sem mogla palčka Davida pozabit…..:-)))
Najbrž načrtno, ker je istoimenec moj brat, ki ga ne prebavljam:-((
LP Esy
Ooo, Palček David! Kako smo res lahko to pozabili. Pa Snežko Snežak. Je bilo že omenjeno?
snežko je že bil nekje zgoraj ja. zobne miške so taboljše hehe, človek bi skoraj verjel da so resnične;)
demie, meni jo je kolega, ki študira v grazu, naročil v eni knjigarni, sicer pa ni prevedena v slovenščino – moja je original, angleška. verjetno se jo da naročit tudi v konzorciju, samo sem bla preveč lena, da bi šla tja vprašat;) sicer pa sem zdaj ravno na onem delu, ko samorog prežene rdečega bika v morje pa se vsi ostali ven vsujejo…naaaajlepša scena! 🙂
je kdo gledal celovečerno Hugota? mali nilski konj Hugo, ki ga iz morja s starši preselijo v Zanzibar, da preženejo morske pse…potem pa pozabijo na njih, jih pobijejo, ker začnejo delat škodo, ostane samo mali Hugo, ki ga vzamejo pod svoje okrilje otroci, pol pa se starši bunijo…
to je bla šele žalostna risanka, ampak valda s srečnim koncem;)
barney ni bil tisti, ko je v smeteh ležal, ne? eh, valda ne, ono je bil neki hrt, tak zanemarjen, da je bil že kr slab zgled otrokom…barney je bil oni rjavi ne? 🙂
Anuscha, Barney je bil tisti ta veliki, belo – rjavi kosmati ful:) Koliko si pa dala za knjigo? Bi jaz morda celo šla vprašat v konzorcij…
se spomnim barneya ja, sploh one pesmice na začetku:)
knjiga je stala cca. 20 eurov, sej je taka mala knjižica, paper back, ne pričakovat ne vem kaj…pa dialogi v risanki so čisto po knjigi, tak da na srečo niso delali nekih razlik..če jo boš dobila v konzorciju, mi povej, ker me res zanima, zakaj sem jo šla v graz nabavljat. sicer pa užitek v branju!
kaki froci smo mi, očitno se nam stanje po 20 letu (vsaj kar se mene tiče) začne drastično slabšat – vedno bolj smo otročji:)) pa sej prav tak, a ne da? 🙂 LP
Tofsi s pojočo travico
Delfin Ummmmm
..od ameriških je meni bil recimo Road Runner čist OK, od čeških pa Gustaf – brez konkurence!
Jaja in Pajaaaaaa 😀
Esy ti si naš. Tapravi patron! :))
Pa Vili Ga-ga (z Majdo Potokar), He-man, Cofko cof, Zobna miška, Mlakarji, Želodko…
In Periskop in Zvezdni prah z Zvezdano Mlakar. Uuuuu!!! zlata leta našega otroštva.
Od nadaljevank se mi je pa najbolj dopadu Waitapu in Superbabica. 😀 Legendarno! Takih ne delajo več.
ŽiiiiiivŽaaaaaaaaw
Zanima me kako se je imenovala risanka pred spanjem vrtela se je skupaj z nogalo bila crno bela nema risanka kratka v njej je nastopal mož z klobukom in brki zdi se mi da je imel psa prosim ce gdo pomaga
Forum je zaprt za komentiranje.