Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Risanke naše mladosti

Risanke naše mladosti

Ja ta risanka je tudi zakon, pa Zmajev let je tudi bila fantastična, no če že govorimo o teh risanih filmih, ne smem pozabit filmčka Hobbit;)

Mejte sonček v očeh;)

Kaj pa KREMENČKOVI – Fred in Vilma? Pa vsi risani filmi Walta Disneya npr. Ostržek, Peter Pan, Sneguljčica, Robin Hood…Ali pa ste premladi zanje in jih takrat ni bilo več?

Ferdija misliš?:)

končno ste prišli do disneyevih risank!! 🙂 pa demie – samooooorooooog!!! ravno zadnjič sem jo šla gledat sredi noči, ker sem si knjigo kupla, pa sem morla preverit če vse štima:) ziher sem jo enih 50x gledla pa še zdaj mi je tak hudo všeč…večna romantičarka hehe:)
pozna kdo ono pajkec piko? ko so peli zraven in vsaka risanka je bla ena njegova dogodivščina. smešno za umret:)

Uhhh, Luna, nimaš pojma kako smo Slovenke šarmantne!:-)))

Hehehe, se je treba posvetit;-))) Recimo, če res nimaš kaj druga za delat:-))

Nisi edina:-))

Pa zakaj se ne spomnim točno kako so zgledali Biskvitki?:(((

Pa kak Gusar to??? Ne spomnim se ga…

Tudi jaz:-))

Nič ne skrbi, tega ne bomo ugotovili:-)) Ne zgledaš tako;-))

Ja, pa valda, da se vsi strinjamo! Zdaj je tako bedno, da je joj! Jaz bi bila še kar enkrat mala:-))

Demie se tud Sport Billyja ne spomni. Imam zgleda slab spomin:-)

Končno nekdo, ki ve ime. Tnx!:-))

Spider, vidim, da tudi tebe zanimajo risanke in ne samo ku*barija;-))))

Dorotejaaaaaa:-))) Pa tisto je bilo tud tak žalostno:((( Eh, al pa se je samo meni tak zdelo (spet):-))

Kaj obstaja tudi knjiga? Jo moram obvezno kupit, če je res!:-)) Fantastična risanka, res. Sva že dve romatični duši zgleda:-))

Pajkec Piko, hehe, ta je pa bil razred zase:-))

Ej, kaj ni bil še nek pes Barney s svojim prijatelji? Pa neka mišja družina, ki je pobirala zobke otrok? “Ko zaspiš, prav potiho miške se prikradejo, da tvoj zobek pod blazino, za darilo menjajo…”. Se spomnite? meni je bile ta risanka super! (tak kot vse risanke takrat:-)) )

Pozna kdo kozla Bodeža?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

pipi in melkijad…mali in veliki pujs….ne vem sicer, ali ste jo že omenili ali ne…ker nisem vsega brala..sam men je ta..poleg pingu in smrkcev najboljša..lp

evo…še ena…franček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close