Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Risanke naše mladosti

Risanke naše mladosti

Helou everybody!

Bi vas prosila, če mi lahko napište čimveč imen risank, ki smo jih gledali v naši mladosti. Vsi tisti, ki se spominjate risanke, v kateri sta nastopala dva psa (en bel in en črn), pri čemer je bil bel zmeri tisti ta poreden in je vse naredil narobe in ga je pač ta črn vedno grajal, mi lahko poveste kako se je risanka imenovala? Bila sta kar velika kužka, nista pa bila narisana, zgledala sta bolj živo. Enkrat se spomnim, da sta pekla palačinke:-)

Torej, katerih risank vse se spomnite? A ne, da so bile takratne risanke bolš kot danes?:-)

Uživajte!

Kolk si pa ti stara, ce smem vprasat? Jest sm pred priblizno 12 leti nazaj gledala une Biskvitke, pa Snorcke, pa unga ceskega medvedka pa se kr neki sam se pa ne spomnem…zal:)

JAaa risanke so ble booolš!!!!!!!!!!
MEn zakon in oh in sploh so (bili in so še vedno) SMRKCI!! Ata Smrk, a je še daleeč??:)))))
Pa čebelica Maja, A je to, en, ki je nostop barval vse stvari, ki so mu prišle pod roko, pa Kolca-mož, Tom in Jerry(itak), ena taka črta, ki je risala (pojma nimam kako se risanki reče), Pingo… Oh..

KAr se psov tiče, se jih pa jaz ne spominjam:(

Lp
Tea

_______________________________________ Brez tebe, tudi mene NI!

To se strinjam.. takrat so ble risanke boljs kot dons… vsaj men in zgleda tud teb. :)) hmm.. kar se starih risank tice.. to je pa doooolg nazaj 😛 Hmm.. A-je to, Waliegator, Stripi, Pojoca travica, Tom & Jerry, Pipi in Melhiad, Banananjam, Kolca moz, Snopi.. pol je pa se ene par risank, katerih naslovov se ne spomnem.. spomnem se dveh fantkov.. en velik in suh.. drug tak bol okrogu in mejhn. Tko no.. to bi blo to. 😉

Bodi zvest samemu sebi ter hodi na soncu in ne v senci druzgih!

GASILEC SAMO!!!!! Moj idol hehe:))

http://www.hardcore-forum.tk

Točno! Jaz sem pa ravno zasliševala kolege, če so bili snorčki, a se mi samo sanji, da so bili:)
Sem imela prav.. PA biskvitki točno!
PA leteči medvedki…. 🙂

Aja.. spomnl ste me se na smrkce sej res.. 😛 Pa cebelica maja.. 🙂

Bodi zvest samemu sebi ter hodi na soncu in ne v senci druzgih!

Lolek in Bolek:))

uuuuuuuuu jaz bi še risanke:))

21 sem stara. Ja, leteči medvedki iiii:-)) Pa neki čeveljčki so še bili. Fantastična risanka!:)

Ni ga čez Smrkce.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa Picko in Packo al kaj sta že bila. Pa tiste muce – Pi in Pa. Se spomnite: Midva sva Pi in Pa, vaša prijatelja,…?:-)

Tocno! Joj, tolk dobrih risank je blo, zdej se mi zdi, da pa kr ene mem, da ne govorim o unih motoricnih debilih z okraskom na glav! Kaj so ze???

Tista dva psa sta bila v bistvu dva človeka preoblečena v psa, če misliva isto risanko. Na žalost se ne spomnim naslova.

jaa:)
Ko sta potovala naokrog v eni vesoljski ladji ali nekaj takega:))
Hudo dobr:)

Telebajski:))))))

Meni je še vedno najboljša risanka vseh časov Tom in Jerry. So pa dobre tudi Čebelica Maja, A je to (vedno ga kaj ušpičita:)), Smrkci (Smrketa:)))), itd.

Jaaaaa!!! Končno ena, ki se spomni:-) Mene so imeli že vsi za eno z bujno domišljijo, ko sem jim rekla za to risanko;-) Meni je bila pa tak fajn!

Seveda obstaja ta risanka – Pi in Pa… “Midva sva Pi in Pa, vaša prijatelja z roko v roki zdaj k vam sva prišla”… al nekaj takega?!?!

To so bili časi… ne pa zdaj, ko pogledaš Cartoon Network pa ti slabo rata:(((

Motorični debili z okraskom na glavi:-)))))))))))))))))) Ti si taka faca, ej:-)

Meni je bil Pink Panther všeč. Tam vsaj ni vedno nagagal en in isti lik. Leteče medvedke pa lahko tudi zdaj gledate, če so vam všeč.
Sicer pa so od risank najboljši South Park in Simpsonovi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close