Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Risanka Lev, čarovnica in omara

Risanka Lev, čarovnica in omara

Sem pisal na RTV Slovenija in jih povprašal če bodo še kdaj risanke tega tipa in pa starejše pa so mi odgovorili sledeče. Citiram:
Spoštovani, veseli nas, da se še vedno spominjate naših starih risank, vendar se bojimo, da nimamo dobrih novic: risanka, o kateri pišete, je stara in jo je doletela podobna težava, kot mnoge risanje njenih let: preprosto ne obstaja več distributer, ki bi prodajal pravice za predvajanje te risanke. Risanke, namreč, niso naša last: mi le odkupimo pravice za predvajanje za določeno časovno obdobje (običajno tri leta) in določeno število ponovitev (običajno dve ponovitvi). Po preteku teh datumov je treba ponovno najti distributerja, ki ti znova proda pravice. In distributerja za omenjeno risanko že mnogo let ne najdemo več.

Upamo, da vam bomo kdaj lahko ustregli s kakšno drugo risanko starejšega datuma, pri kateri bomo imeli več sreče z distributerji.

Tako. Kot kaže starih risank ne bomo gledali več.

psiho 🙂

P.S. A je kdo mogoče gledal risanko Vojna zmajev na TVS že dooolgo let nazaj? Ah, nostalgija …

Psiho te je naredu in po tvoji mami skaku-ok? Mal poglej en spodnji post z naslovom “Kdo pozna to risanko” pa si mal komentarje preberi. Pol boš pa vidu zakaj sm odpru to temo – da bi jo vsi videli.

Sem prebral že prej.
Še vedno menim, da si psiho 🙂

Stare risanke so carske. Lev, čarovnica in omara je čista klasika. Ko samo pomislim na smrkce, snorčke, biskvitke, gustava, barbapapo, sport billya, hrabrega miška, lilliput- put, super medota pa fantič s pojočo travico in ostale…
nostalgija…. upam da jih bom še kdaj vidu…

Sam smrkci so men res najbolsi bli, pa un palcek David je biv tud ful ql 🙂

jaaaa kako lepo je bilo vstati v nedeljo zjutraj in gledat živ-žav

zdaj se mi pa zdijo same neke čudaške risanke, ne vem kaj bi to bilo, estetika grdega?

Gigi D´Agostino a ti mislis to risanko celovecerno k ma 95 minut ? Ce mislis tole na tem linku:

http://www.slocartoon.net/?main=cartoons/cartoons&aid=1265

se jo da dobit na netu…

PS: se oproscam sam res ne znam nardit linka tko da bi se sam kliknt dal…

🙂 Zanimivo.

No, bogi naši otroci, kaj č’mo. 🙂

jst sm za smrkce in snorkce!
ja jst mislim, da se nam danasnje risanke zato zdijo cudne, ker smo prerasli . .ali ne … ampak smrkciiiiiiiiiiii so zakon, ce kdo ve kaksen link po netu d njih se priporocam

Kasaba, na dc++ je ene par epizod od smrkcov 🙂

hmm kako s tega slovenskiga linka, kjer so opisane risanke, dol dobis?!!? na tem linku jih lahka downloadas? nisem zasledila .. ce kdo ve, naj prosim pove

aha nisem videla posta
hvala

kokr jst vem jih tam ne mors downloadat…

🙁 žalostna novica, stare risanke so najtaboljše 🙂

LP

:((((

LP

No tole novičko sm pa dans prerbrala:

Nicole Kidman razmatra 60 miliona dolara tešku ponudu za film, u kojem čak ne treba ni da se pojavi. Oskarovka zapravo treba da pozajmi svoj glas zloj veštici u animiranom filmu Disneyeve verzije “The Chronicles of Narnia”.
Uprkos bombastičnom honoraru, Nicole se dvoumi, jer bi morala da učestvuje u svih sedam filmova koji su u planu. U Disneyju žele upravo nju za ulogu glavne negativke – White Witch iz klasika C.S. Lewisa. Ona bi pozajmila glas liku koji je kriv za stogodišnju zimu čarobne Narnie, a protiv nje će se boriti lav Aslan i četiri ljudska bića koja će mu pomoći da skinu zlu kletvu.
Klasična serija C.S. Lewisovih 7 romana, koji su prodati u preko 85 miliona primeraka širom sveta, pod nazivom “The Chronicles of Narnia”, započela je 1950. godine, s naslovom ‘The Lion, The Witch and The Wardrobe’. Šest drugih, uključujući i roman koji objašnjava pozadinu prve knige ‘The Magician’s Nephew’, ‘The Horse and His Boy’, ‘Prince Caspian’, ‘The Voyage of the Dawn Treader’, ‘The Silver Chair’ i ‘The Last Battle’, Lewis je napisao u sledećih šest godina. Zadnji roman iz serije ‘The Last Battle’ nagrađen je najvećom nagradom za dečiju književnost, prestižnom ‘Carnegie Award’.

Prva filmska adaptacija ‘The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch, and the Wardrobe’ u bioskopima bi trebala da se pojavi sledećeg Božića.

Tko, da če že ne bo stare klasike na tvju, bo vsaj v novi obliki v kinu :)))

🙂 Svašta.

Joj, Blondy, zakaj pises v jeziku, ki ga nekateri ne razumemo.

Glejte tale link.

Nisem čisto prepričana, ampak se mi zdi, da sem včeraj prebrala na 24ur.com, da bodo risanko s podobnim naslovom posneli (7 filmov) in da se pogovarjajo z N. Kidman, da bi posodila (za bajne denarje) glas enemu izmed likov.
Še link, ki ga ne znam naredit: http://www.24ur.com/naslovnica/popin/20040630_2042490.php?Rxn2=12

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close