Najdi forum

s prijateljico se mislimo za prvi maj odpravit v Rimini…
ma kdo kaksne izkusnje?

hvala…

lp

Garantiram ti nepozabne počitnice, zelo lepo vreme, doživljajev ki jih ne boš pozabila, toplo morje, plaže da te kap vse peščeno…hrana izvrstna, jagode s smetano, hotel ki ti bo ostal v srcu, vsak košček riminija ti bo za vedno vklesan v srce, vse naj naj naj naj naj SEVEDA ČE MENE VZAMEŠ S SEBOJ :))

maql heca 🙂 za lepši dan

lp

he he..dobro si napisal..ampak tud če gre s kolegico bo dozivela lepe počitnice.Mesto zabave in živlenja..Predvsem je tako,da je tam cez dan mrtvilo.Mislim ponoči je pa ajsasa-life is beautiful..si bo ziher pela.Pazi se,če si blont!!Garant te ugrabijo.Resnično je lepo,čeprav so te peščene plaže malce zanemarjene in morje ni prau nič čisto!Hoteli sanjski-temu primerna tudi njihova imena.Skratka ENKRATNO!!
Aja ne pozabi na gelato-fragola!!!

hja sharkoncek bom mogla kr tebe s sabo vzet, da me ne bojo ugrabli…

hehe nic hudga, ce je podnev bolj ubogo+mirno, bom ze ponoc vse nadoknadla…

lp

Jest pa nimam tok lepih spominov………..ne vem kakšn je nočn življenje.Sm bla tam na eni ekskurziji in morje je čist v podnu, tak če si nora na morje boš vretn razočarana.Res pa je da lohka školke kar na plaž nabiraš

Naj bo, resno! Rimini ima peščeno plažo, najhne privatne hotelčke, dobro hrano, ker je, se ve v Italiji. Od San Marina se cesta spusti v Rimini. Bila pred leti. Lepo je. Edina obala, ki mi je bila všeč v Italiji. Oduzamem Sardinijo in Kalabrijo, pa seveda otok Korziko. Pojdi! Nočno življenje pa je…se ve za mlade, če obužuješ pesek, mivko, dolgo pot v globoko vodo, ležalnike na plaži, senčnike vseh vrst in dimenzij, pa nočni lajf, pojdi. Rimini je znan /Italijani ga imenujejo mesto kurb/, samo ne me spraševati zakaj. Ni nobena pravokacija, res je, slišala od domačinov, lastnika hotela. To pa je že druga zgodba. Pojdi in nam piši!
lp
Angel*

Dobre discoteke Altro Mondo Studio, Carnaby, Life… Pazi se obalne ceste ponoči, ker kradejo. Staro mestno jedro je zanimivo – Avgustov slavolok, Tiberijev most, Tempelj Malateste….. Ob sobotah tržnica na glavnem trgu – nizke cene. Hotelov kolikor hočeš. Morje je umazano in mrzlo, plaža pa dolga, peščena in poleti natrpana (bljak). San Marino (20 km )je blizu a je rahlo kičast – vsaj ponudba v trgovinah. Osebno mi je lepšo bližnji San Leo. Buon divertimento.

hvala vsem za odgovore…
mislim, da se bom kar odlocila za Rimini in se malo zdivjala….

HVALA!!!!

lp

Pojdi in ko se vrneš, napiši kako je bilo. Meni osebno ni všeč plaža. Dolgočasna peščena plaža, ki se vije v nedogled. Nikjer na plaži nobenega drevesa. Vsak hotelček ima svoj ograjen del plaže. Ko kopališki mojster ukaže sončnike odpret, jih odpreš. Ko reče zapret, zapret. Poleg tega veliko umazanije. Jaz imam rajši razgibane plaže, kjer raste tudi kakšno drevo. To je kar se tiče plaže. Samo mesto zelo slikovito, polno majhnih privatnih hotelov. Nočno življenje je pravo. Le žeparjev se moraš bati. Ne nosi preveč izpostavljene kakšne torbice ali česa podobnega. V bližini je San Marino, ki ga moraš vsekakor obiskati. Če še nisi potovala kam v italijo, si pripravi kaj drobiža za WC, ker povsod pobirajo, rečejo pa da daj kolikor hočeš. In če nimaš drobiža, zna biti neprijetno. Naj bo dovolj. Uživaj.
LP Harry

se v bisvu ne grem zaradi plaze… no ja, imam se namen vsaj malo namociti…
tko al pa tko ne bom imela nevemkolk casa, tak da se bom bolj posvetla nocnem zivljenju in ko pridem nazaj vas bom obvestila,kako je bilo…
sej lansko leto sem si privoscila daljsi in bolj oddaljen dopust,letos pa se bom odpravila blizje zaradi pomanjkanja denarja…

lp

1. maja bo voda se svinjsko mrzla…

lp ajs

Za romantike…super…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close