Najdi forum

Pozdravljeni!

Verjetno tale tema, ki jo bom odprla, niti ne sodi sem, vendar poskusiti ni greh. Za prvi maj se nekam odpravljava. Ena izmed možih destinacij je tudi Rim, zato me zanima, če kdo (ki živi v Rimu ali pa tudi ne) ve za kakšno poceni prenočišče, čisto osnovno (saj se bo tu samo prespalo). Ali mogoče kdo ve, ali se da prespat pri kakšnih Slovencih (npr. pri kakšnih sestrah), slišala sem namreč, da se da prespat v nekem samostanu, ki je nekako namenjen romarjem. A mogoče kdo ve kaj o tem?

Hvala za morebitne odgovore!

Halo!

Tukaj najdes italijanske youth hostle: .
Poceni prenocisce, brez starostne omejitve, rabis samo IYHF (International Youth Hostel Foundation) kartico, ki jo lahko nabavis v Centru za mladinski turizem, poleg Krizank v Ljubljani.

Lep pozdrav!

Hvala za link, tega sem sicer tudi že sama našla, bolj me zanimajo kakšna priporočila, kje je dobro in kje ne, predvsem pa glede spanja pri sestrah, če mogoče kdo kaj ve, ampak očitno ne prav veliko. Sem dala isti post tudi na travel.over.net, pa nihče nič ne ve, na žalost.

Pozdrav!

CAO. V RIMU IMAJO YOUTH HOSTEL, ZA NASLOV SE POZANIMAJ V AGENCIJI ERAZEM, KI JE NA TRUBARJEVI ULICI.Mala je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni!
>
> Verjetno tale tema, ki jo bom odprla, niti ne sodi sem,
> vendar poskusiti ni greh. Za prvi maj se nekam odpravljava.
> Ena izmed možih destinacij je tudi Rim, zato me zanima, če
> kdo (ki živi v Rimu ali pa tudi ne) ve za kakšno poceni
> prenočišče, čisto osnovno (saj se bo tu samo prespalo). Ali
> mogoče kdo ve, ali se da prespat pri kakšnih Slovencih (npr.
> pri kakšnih sestrah), slišala sem namreč, da se da prespat v
> nekem samostanu, ki je nekako namenjen romarjem. A mogoče kdo
> ve kaj o tem?
>
> Hvala za morebitne odgovore!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close