Ribnik
Pozdravljeni!
Zanima me, v kateri trgovini (kje blizu Ljubljane) bi lahko kupila folijo za ribnik, kako hitro se da urediti ribnik in katere rastline se posadi vanj. Ribnik bi bil namenjen predvsem žabam, pticam in drugim manjšim živalim. Vsakdo z izkušnjami naj mi prosim pomaga. Najlepša hvala za vaše odgovore in lepo se imejte.
Živjo andreja! No sedaj sem malo pobrskala po internetu in sem preverila na Merkurjevi strani. Tam imajo dve vrsti folij za ribnik, cena pa je tam nekje 14.000 in 17.000 sit. Zastonj jih tudi dostavijo na dom. Sicer pa sem zadnjič srečala tudi gospo, katere sin je napravil kamniti ribnik, in ker je vrtnar, te stvari bolj obvlada tako da se bom tudi jaz obrnila na vrtnarje. Drugače pa se vam zahvaljujem, da ste sploh odgovorili na moje vprašanje, čudi me, da ni nobenega drugega odziva. Hvala…………………Monika
Živjo,
Folija za ribnik se da kupiti v Bauhausu (ali Baumaxu ?) in je zelo poceni po m2(vsaj meni se je zdela, ko sem jo videla v katalogu) .
Tudi jaz rabim en nasvet v zvezi s tem. Včasih smo imeli ribnik pri hiši – zidan. Sedaj je pa že več let prazen in je cement razpokal. Zanima me če obstaja kakšno sredstvo (razen cementa), s katerim bi se dalo razpoke popraviti.
A mi laho prosim kdo pove, kako ribnik najceneje sanirati, da bo spet lahko služil svojemu namenu?
Že vnaprej hvala za odgovore.