Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Rezultat ß Hcg

Rezultat ß Hcg

Ženskice,
uspelo nama je !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

draga zoe!

ta konc maja je pa res zelo srečen kar za nekaj obiskovalk! iskrene čestitke!

nika

Pa to ni res! DANES JE RES LEP DAN. V enem dnevu kar tri!!!! Res sem vesela za vas! Čestitam tudi možičkom. SREČNO!!!

BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UAAAAUUUUUUUUU !!!

Ženske, pa ve ste res super. Vsem ste nam polepšale dan in dale upanja !!!!!!

Čestitke , tudi za možeke !

Superca!
alenka

Najlepša hvala vsem za iskrene čestitke.Tudi jaz vam želim vse naj.
Mislim da sploh še nisem dojela.

Presrečna sem, ko berem, da si že tretja, ki ji je uspelo. Ful sem srečna. Resnično.

Poljubček – pozdravček!

Čisto sem že zmešana od vseh imen.
Kako hitro vama je uspelo? IVF? Naravno? Klomifen? Daj, malo več napiši za nas, ta zmedene!
Še 1x BRAVO!

Gonal F, samo stimulacija ovulacije, oploditev pa z odnosi.

Ti, a to so te špikal z injekcijami ali so to tablete? Jaz sem namreč ta ciklus požrla prvo dozo Klomifena. Če po 3 mesecih ne rata, mi bodo menda dali še drugo kombinacijo hromonov. Ej, k je saj neb nucala……………….

Superrr!

JA špikal so me z injekcijami.Ampak to je bil ža četrti poizkus in mi je postalo popolnoma normalno to špikanje (skoraj kot hrana ).
V tem ciklusu so me pikal 8 dni z Gonal F, 9.dan HCG(Profasi) in čez en teden še en Hcg.Potem pa Čakanje.

Tole je pa nekam za zapisat, hehe… No, bo še kakšna testirala?

Čestitam, Zoe!

Pa, kako to, da se ti ne zmeša od sreče? Jaz bi, namesto na forum, letela po vitaminčke, sadje in verjetno že kar v Baby center po cujnce za pamžka…..
Ej, še 1x BRAVO!

ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Želim ti vesele in zdrave mesece!
iza

Po vitaminčke sem letela že preden sem se 100% prepričala,utrgalo se mi je pa v to smer ,da zdaj ne morem proč s foruma. No saj zdaj je res že čas, da se za danes poslovim. Zvečer grava na večerjico da proslaviva.Čau.

SUPER,BRAVO!!!
CESTITAM!!!

Bravo, bravo, kar tri naenkrat; upam, da je to znak, da bomo tudi preostale še kdaj prišle na vrsto!!!

Čestitke in pazi nase in na pikico!

LP, Andreja

Zoe, ČESTITKE!
Pa to ni res! Človek kar gleda in se čudi!

Lp,
Tašika

Nekatere ste pa res neverjetne!!!!!!!!!!!
SUPER KAR 3 NAENKRAT!!

Lp, Bianca

New Report

Close