Rezultat HSG-ja
Pozdarv vsem puncam na forumu. Moram reč, da sem bila čist presenečena, ko ste se tako veselile z mano, ko sem oznanila nosečnost.
Danes sem zvedla rezultat beta HSG= 4275 IE/L pa bi prosila, če ve kera a je to v redu ali ne, ker sem ravnokar prebrala, da mora past in ne sem rast. Ali kaj?
Oz. a mi grozi splav ali ne?
Sej ne paničarim, ampak julija bi morala it na laparo. zaradi vleknjene maternice oz. pregrade pa sem že prej nekje prebrala, da je rizična nosečnost…
Punce prosim vas za nasvet in vaše izkušnje na tem področju ali pa če koga poznate, da je imel isti primer. Sicer sem pa takoj, ko sem zvedla da sem zanosila začela jemati femibion. Upam, da bo pomagalo.
In pa V ponedeljek grem na UZ na GK.
Pripomnila bi, da me čudi, da punce tok čakate na Laparo. v LJ. Jaz sem namreč bila pri gin. maja in me je sama vprašala kdaj bi šla pred poletjem ali jeseni.
Pa sem se odločila, da raje pred poletjem, ker se septembra poročiva in bi imela pol jesen mir. Pa sem dobila datum 4.07. (no zdej ne bom šla)
Res hecno, ve pa morate čakati … no najbrž je odvisno od gin.
Še naprej bodite take kot ste, polne razumevanja, veselja, tolažbe in še in še
LP Ema
Draga Ema
To je super število, ko imaš pri BTHCG. Jaz tudi, ko sem bila v 8 tednu nosečnosti sem imela že 15100 super število tako, da ti ne grozi splav temveč na dober ti kaže, ker se BTHCG vsak dan podvojijo števila in to je uredu. Zmanjšuje se število BTHCG, okoli 3 meseca nosečnosti. Ne sekiraj se bodi srečna, da imaš tako visoko število to je super. Brez panike pa lepo nosečnost ti želim…
Lep večer in spanec
Doroteja
Ema, rasti mora!
Tukaj je tabela primernih vrednosti po trajanju nosečnosti.
LP,
Iba
http://www.inciid.org/betas.html
Ohhh sploh ne vsete kako ste me potolažile. Hvala vam za vaše odgovore.
Dopoldne bolj težko pridem k računalniku, ker sem v službi pa jim še nisem povedala, da se nekaj kuha. Sem pa povedala moji tesni sodelavki, ki se tudi že zelo veseli pa že klepetava o otrocih…
Ona je imela 1 nosečnost normalno, ko sta se odločila je že prvi mesec zanosila, pri drugi nosečnosti pa ji je bebi v cca 2,5 mesecu umrl v maternici in to je blo grozn.
No zato pa me tudi tako skrbi, ker se take stvari baje dogajajo dnevno pa se o tem ne govori.
Drgač pa sploh nisem črnogleda kakršna se vam morda zdim, sem prav vesela in živahna pa tudi 2 nečakinji imam, ki sta taka srčka, da je kej.
Oba sva sanjala o tem dogodku že 1 leto in sploh še mogoče ne dojamem, da se mi je uresničila najbolj goreča želja, ki si je želi vsaka ženska, da doživi občutek materinstva, ko drži v roki svojo štručko, ki je res del čudeža.
Seveda sem mislila, da sem pripravljena ampak te še vedno mal šokirata dve črtici, ko si bil prej navajen samo na 1. Sploh pa se ne počutim nič dugače kot prej razen tega, da imam bel tok in vsake tok me zaboli v spodnjem delu pa seveda občutljive prsi.
Želim si vsem tistim, ki poskušate tako kot sem jaz, da ne obupate saj nikol ne veste kdaj se vam bo zgodil čudež, ki je doletel tudi mene.
Pridne bodte in predvsem kako bi rekla….. SKAČTE..hehe
Ema