Rezervni deli za vozičke?
Sem že gledala v Baby centru (nimajo in tudi uradni zastopnik za Quinny nima), drugje pa ne.
V dar sem dobila rabljen voziček. Najprej sem imela globoko košaro (pozimi), zdaj pa imam tisti drugi del. Ko otrok lahko sedi, pa da dol nogice itd.
Ko otrok sedi oz. napol leži (kmalu bo pa sedel) ga privežem: čez pas in en trak pride med nogami. Vem pa, da sta bila zraven še trakova,ki prideta čez rame in se prav tako pripneta na tisti pas, ki pride čez pas. Na tem pasu sta tudi dve luknji prav temu namenjeni (pasovoma, ki prideta čez rame). Jaz pa sem ta dva pasa (oz. verjetno je en povezan) nekje založila.
Gruntam kako bi samo kako zimprovizirala ali pa kje dobila ta trak/pas? Se da kje posebej kupiti samo te pasove za pripeti? Pa saj po moje ni nujno, da je od Quinnyja (moj voziček).
Mi lahko katera tu pomaga?
Jih je kje videla, da se jih da kupiti?
Jih ima katera odveč?
Hvaležna za pomoč že vnaprej.
S
Jaz sem rezervni del od vozička Quinnya dobila pri spletni trgovini SONČEK. Sem rabila samo en zatič, ki se mi je polomil in so mi ga prijazno poslali (celo brezplačno). Je pa res, da sem voziček kupila pri njih, ampak že več kot leto nazaj. Tako da ti bodo verjetno kar pomagali, če jih pokličeš ali jim pošlješ mail.
LP