rezanje žil
Fak, vidim, da sem še tok pri sebi, da znam odgovarjat na te matematične uganke….sama vem, da sem pametna ženska, bolj kot ktera druga, samo psihičin težav pa ne znam odpravljat….sem bla že kot mlada pri psihiatru……anksioznost…..saj vem, bolno je, da se tle vam izpovedujem, ampak to je zadji klic k…..ne vem, čemu,…..otroke imem odrasle, sin 21, hči 2 ketui mlajša, zapustila sem jih, pa vse se jim bila na svetu…..
Pa še to. vejice in pike in ostala ločila postavljam zelo dosledno, ker sem tudi sama zelo občutljiva na nepismenost današnjega časa. Oboževala sem slovenščino v gimnazji, pri slovnici, mi pa nihče ni segel do kolen. sam povem pa, da sem zdaj prižgna in da taka ne morem staršem pred oči. Ja, res je, po dvajsetih letih sem prišla z vrečkami k njim pod streho. haha,,,,,,kar smejte se, nikol nisem mislila, da je to mogoče.
Kaj naj storim???????
Soiažim samo sebe, v omari od službe imam liter sangrie. sam kaj, ko to mi niti ne zaleže več, cel lejf sem se tolažila z alkoholom….
žLejte drage monovke, ki imete problem s tipi, ki vam kdaj kakašno povejo nazaj al pa ste poreprosto scrkljane……nehite s tem jamranjem. Radi vas imajo, ker preprosto rez vas niso sposobni žvet…
ne razumem – naredila si grozno napako, sedaj pač sprejmi posledice kot odrasla oseba in ne cepetaj in smrkaj kot kakšen petletnik. Še vedno imaš službo in hb, da še lahko greš k staršem. Ti se samo sekiraš, kaj bodo ljudje rekli (ne vem kako si potem šla iskat avanturo?), nehaj se smiliti sama sebi, ampak se primi v roke.
Je bila avantura tega vredna? Si prej nisi mogla zamislit posledic? In kakšna mama pusti dva otroka in gre z ljubimcem? Ja, naredila si grde napake. Sprejmi. In se OPRAVIČI. Če bo kdo sploh od tebe hotel opravičilo.
Torej, kar si si zakuhala, lepo pojej. In drugič najprej uporabi glavo in potem pič… In tudi zdaj lahko prej uporabiš glavo in šele potem žiletko. Saj ne želiš, da še bolj prizadeneš svoja otroka, kot si ju že? Ali pač? Ali ti je pač zanju vseeno in gledaš samo nase in na svojo bolečino.
Globoko vdihni (lahko uporabiš tudi kakšno papirnato vrečko), da se malo umiriš saj tale padec na realna tla zelooo bolii. Vem pa zato, ker sem ga v malo podobni varianti tudi sama nekoč izkusila. Občutek krivde je ubijalski. Moški znajo biti zelo spretni manipulatorji sploh, če se ujamemo v njihovo igro laži in prevar. Nisi ne prva ne zadnja, ki se ti je zgodilo kaj podobnega. Dobila si lekcijo in sedaj prenehaj z dramatiziranjem. Mrzel tuš, pa en sprehod in daj mir s paničarjenjem. Malo premisli in reši kar se še rešiti da. Tvoja dva otroka te še kako potrebujeta tudi v odraslosti in ne pomišljaj na neumnosti. Sploh pa res preveč dramatiziraš malo se uči od ljudi, ki uničijo na stotine družin s svojimi zgrešenimi odločitvami pa jim dol visi in se ponosno šopirijo naokrog. Saj nisi naredila nič protizakonitega samo nekaj naivnosti si si privoščila in ponavadi se to drago plača.
Z zadnjimi atomi moči se oklepajte življenja.
poiščite pomoč, če ne drugače pa uradno ali sos telefon.
Vsak človek je vreden, da živi. Nikoli ne storiš nič tako slabega, da si ne bi mogel odpustiti.
Verjamem, da je včasih težko, da se ti zdi da ne zmoreš več. Vendar najdi eno bilko znotraj sebe ki te bo vodila k lepšemu življenju. Saj ni treba veliko, vsi ne moremo biti maksimalno uspešni, eni so bolj, eni so manj, samo vsak je vreden da živi.
Vse, ki vas obhajajo črne misli, vas iz srca prosim, recite življenju da.
obrnite se na najvišjega in ga prosite, da vas vodi.
O društvu SAMARIJAN
Društvo vzdržuje telefon za klic v duševni stiski, ki:
dela 24 ur dnevno vse dni v letu,
klici so za klicalca brezplačni,
klicalcu je zagotovljena brezpogojna anonimnost,
anonimni so tudi prostovoljci.
Telefon je 116 ali 123.
Ravno v petek je bil Polnočni klub na temo samopoškodovanja, rezanja. Vredno ogleda. Link: http://tvslo.si/#ava2.164261078;;