Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma Revma brez otekanja?

Revma brez otekanja?

Pozdrav

Star sem 42 let. Že več let imam težave s sklepi. 2 leti me boli sklep na prsu leve roke sredinec (sklep ki povezuje prst v dlan), da ga ne morem ukriviti za 90 stopinj oz premik levo desno je tudi boleč.

Ramenski sklep me je bolel 4 leta in potem je prenehal in se pred 2 mesecema spet vrnil.

Teden dni me boli sklep desnega palca, da težko kaj primem, spet sklep ki povezuje prst v dlan.

Pred 2 meseci me je začela boleti noga, kombinacija bolečine v mišici (zadnja stegenska) in kolena na desni zunanji stran (ker je desna noga). Gibljem se lahko, le počepniti in skrčiti ne morem noge oz. zelo težko zaradi bolečine.

Zaradi rame sem bil pred leti na slikanju niso nič našli. Zaradi noge sem bil pred 10 dnevi pri ortopedu, ki me niti ni resno dejal, trdil je da je nelogično da me boli noga ob počepu zadaj na stegnih. Pokazal sem mu sredinec leve roke (takrat me še ni bolel palec) in je dejal, da mora biti poškodba.

Nobene poškodbe ni! Kar iznenada me začne, včasih me neha tudi (nekaj prstov me je že bolelo pa me zdaj ne več), te tri stvari pa ne nehajo.

Revma markerje mi je splošna zdravnica dala na odvzem, so bili negativni, pravi da revme nimam, ker nimam oteklih sklepov.

Jaz sem pa iz dneva v dan bolj obupan, kaj lahko storim. Komaj počepnem, komaj kaj primem… pa vsako leto je kaj več kar ne izgine več…

Za kakršnokoli izkušnjo bom hvaležen

Miha

Spoštovani, če mi pošljete kontak vam posredujem s čim si je moja mami rešila bolečin
lp

New Report

Close