Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! revije, kroji, ideje za nosečniška oblačila

revije, kroji, ideje za nosečniška oblačila

Ima kakšna idejo, kje dobiti kroje, revije, ideje za nosečniška oblačila?
V dveh mesecih nisem zasledila nobene Burde ali podobne revije z oblekami za nosečnice.Sem malo čez polovico nosečnosti, rada bi “prišla skozi”malo ceneje, oblačila v specializiranih trgovinah pa se mi zdijo kar malo predraga (no, en alli dva kosa mmorebiti še že…).Morebiti poseduje katera kakšno revijo s temi oblačili in jo je pripravljena prodati?
Hvala, pozdrav

Živjo!

Tudi jaz sem bila v taki zadregi pred štirimi leti. In pri nas nisem našla nobene revije. Sem eno našla v Avstriji, pa ni bila ravno ne vem kaj. No nekaj krojev sem vseeno uporabila, ampak izvedla malo drugače. Tem revijam se reče Umstanz mode. Trenutno sem jo posodila sestri, ki pričakuje naraščaj.
Hej, sem skoraj pozabila! V boljših trgovinah, kjer prodajajo blago ( pri nas je to Marquiz in Pappilon, pa tudi v Firenzah in Galeriji S – Celje) se dobijo kroji za določena oblačila. so kar dragi, in na enem kroju imaš tri ali pa štiri izvedenke. Tam imajo katalog, kjer si poiščeš, kar ti je všeč. Imajo tudi označeno težavnostno stopnjo. Sem videla tudi kroj za oblačilo za košek. Veliko uspehov pri iskanju krojev, pa pri šivanju in veliko, veliko veselja z dojenčkom!

In veliko sonca! EvaP

Lep pozdrav, EvaP

Hvala za ljubezniv odgovor.Če dobiš revijo nazaj rpej kot v mesecu dni(rok imam marca) se toplo priporočam za prodajo ali izposojo.
Še 1x hvala

Meni se zdi, da so kroje včasih prodajali tudi v Maksimarketu v Ljubljani. Bom malo pogledala, ker sem imela še nekje v italijanskih revijah lepe kroje, pa ti jih bi posodila. Italijanski kroji so samo 4 številke večje npr. 38 je 42. Kakšna številka te pa zanima?
Lep dan ti želim.

V sežani je podjetje DISTRIEST d.o.o. Partizanska 75 a tel.: o5-734-21-47
ki uvaža Burde. Za izredne številke jih pokliči

New Report

Close