revije
Pred mesecem ali dvema sem v knjigarni videla revijo za ustvarjanje, mislim, da je bila Anna ali Handarbeiten ali nekaj podobnega.
V glavnem – v njej je bilo nekaj idej za ustvarjanje živali iz cvetličnih lončkov in podstavkov.
Ker pač takrat nisem imela denarja pri sebi, kasneje pa je nisem nikjer več odkrila, vas prosim, če ima to revijo katera doma, pa bi mi mogoče lahko skopirala teh nekaj strani, naj se mi javi na moj mail.
Hvala
Mateja
Pozdravček Mateja, te revije nimam, sem pa včeraj naredila eno cart punčko iz čisto majhnega glinastega cvetličnega lončka. Idejo sem videla v novemberski reviji Atelje – jaz vedno prelistam, če mi dovolijo, z očmi posnamem ideje – revij pa ne kupujem – ker če bi vse želela imeti kar mi je všeč – bi mi bilo predrago.
Moja cvetlična punčka ima rokice in nogice iz prave ovčje volne … laske pa iz ovčje kože … vedno potem naredim kaj po svoje in kakšno idejo še po svoje dodelam … naredila bom še nekaj takšnih lutkic … prelistaj to revijo v knjižnici … i
MP
Imam to revijo. Ideje v njej so res krasne. Isti princip kot ga je opisala že Medvedek Pu.
Če še želiš, ti jo skopiram. Pošlji naslov na moj mail.
[email protected]
Lep dan!
Dreja
Pozdravljene. Jaz sem kupila Leno Creativ-Adventsfloristik in v njej zasledila reklamo za posebno izdajo Lene z naslovom Tontopf-Figuren Weinachten. V njej je predstavljenih tudi nekaj knjižic za ustvarjanje iz glinenih cvetličnih lončkov. MMMM… je prav luštno in mamljivo. Pa veliko veselja in ustvarjalne vneme…