revia
morala bi začeti jemati revia, ker sem na h in alkoholu. Ali res moram biti nujno 1 teden čista, pa komaj potem začeti z revio, ali pa lahko že npr. po dveh dneh od zadnjega fixa ali tramala, dramina, alc.,..? če bi slučajno vzela prej, potem koliko dni bi naj bilo to, in ali mi bo fejst slabo, če to napravim, pa ne da gor pijem al fixam al kaj druzga, pač pa ker sem prej kot 1 teden začela jemati revio.
upam, da me razmjete.
Lep pozdrav!
Pred začetkom zdravljenja odvisnik ne sme jemati opioidov 7-10 dni. Sicer pa se pogovorite z zdravnikom, ki Vam je predpisal takšen način zdravljenja.
Pozdravljena!
Prebiram tvoje vrstice…..rada bi ti odgovorila na tvoje pismo.Imam brata,ki je zdravljen odvisnik in dobro poznam te stvari.Tudi on je v času svoje zasvojenosti dajal vase vse kar je bilo mogoče (alkohol,tablete…..) samo,da je bil bolj zadet. Uzival je tudi revio,prvi teden je bil čist potem pa ker ni mogel več zdržati brez heroina se je ponovno začel zadevati.Zaradi kombinacije zdravil alikohola in mamil je imel hude psihične težave zato ti svetujem ,da čimprej začneš razmišljati o zdravljenju v komuni saj je le majhen delček odvisnikov ki je odslo in sveta omam ,alkohola in vsega ostalega brez komune.
Pa srečno