Najdi forum

retorično vprašanje?

Mene pa zanima koliko ljudi je s pomočjo tega foruma dobilo resno ponudbo za delo? Bolj se mi zdi, da je tole vse skupaj eno žalostno odgovarjanje na prvi del vprašanje iz naslova.

…men se zdi, da tale forum ljudje zelo malo berejo, zato tudi ni ta pravih ponudb.

Lep pozdrav!

hmmm … moje mnenje pa je takšno …

Tukaj iščejo ljudje bolj ali manj enostavna dela, katerih ponudba je že tako velika in nihče sploh ne pomisli da bi delavce iskal tukaj. Če pogledamo; iščem delo na domu, varstvo pa spet delo na domu pa spet varstvo …
Kakor hitro pa se pojavi povpraševanje po kakem zahtevnejšem delu ( s tem nikakor ne mislim da je varstvo enostavno ) pa ni bveč nobenega odgovora. Vsi bi tradi čimenostavnejše delo in da bi dobili za čim manj truda čim več denarja.
Če nekdo res potrebuje službo, bo vzel in se preizkusil še v čem drugem, morda manj udobnem delu.
Verjemite, da imam izkušnje z iskanjem ljudi, še boljše izkušnje pa imam z ljudmi ki so prišli in začeli postavljati neverjetno nerealne pogoje za njihovo delo ( zelo visoke plače, vozil bi jih naj na delo in domov, ne bo delal tega in ne tega … ), ker sem bil prisiljen sme jim vse te pogoje izpolnil. in kaj se je zgodilo … raje ne bom govoril o škodi do katere je prišlo zaradi malomarnosti ( pozabil pritegniti vijake, razbil avto, na terenu pozabil stroje … ) in to samo v nekaj dneh in verjemite ali ne bilo je več podobnih ljudi, ki so se predstavili kot izkušeni in profesionalni delavci.
V bistvu sem nakoncu našel čisto preproste, nešolane ljudi, ki so bili veseli dela in priložnosti … sedaj smo zadovoljni in jaz in oni.

Morda to ni odgovor ki bi spadal na to mesto … je pa realna slika nezaposlenosti pri nas. Še nasvet iz tujine … če že iščete ljudi vzamite maldae in neizkušene … pripravljeni so se učiti in se truditi … starejši ki pa so vajeni dela v socializmu pa so takšni kot sem malo prej opisal.

Takoj bi se rad opravičil tudi tistim, ki jih ta post ”obtožuje”, v resnici pa so drugačni, saj kot vemo izjeme obstajajo.

Lep dan še naprej

Nekdo ki ne verjeme več v vsesplošno socialno stisko ljudi

Še enkrat pozdravljeni!

Opravičujem se za tipkarske napake v mojem prejšnem postu, očitno sem bil preveč ”razburjen”, da bi sploh opazil kakšno napako. Vseeno pa mislim, da jih ni bilo toliko, da se ga ne bi dalo prebrati.

Hvala

Dober dan!

Če slučajno potrebujete še koga, me lahko kontaktirate na email ali 070 292-858.
32let star strojni tehnik…

lep pozdrav in hvala,

Nisem imela namena koga razburjat. Ampak resnično se mi zdi, da ponudba prekaša povpraševanje.

Se pa strinjam s tem, kar si napisal, Razočaran, glede realne slike nezaposlenosti pri nas. Ljudje velikokrat iščejo službo, ne pa dela. Da ne bodo zdaj skakali v luft tisti, jih zanima delo!!!

Si pa eden od redkih, tudi to je treba dodat, ki daje priliko mladim in neizkušenim.

New Report

Close