Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Resno zaskrbljen!!!!

Resno zaskrbljen!!!!

Lep pozdrav! Vidim,da na tem forumu,lahko pomagate s prenekaterim odgovorom.Zatorej vas tudi jaz prosim ce mi lahko pomagate!Ze vnaprej se opravicujem ker moj jezik ne bo najbolj strokoven ampak kljub temu prosim za resne odgovore ker sem resno zaskrbljen!

S punco se nisva imela spolnih odnosov, vendar sva se na nek nacin igrala oz. imela nekakšno predigro.Med drugim sem s penisom drgnil ob njeno “muco” mogoče tudi rahlo prodrl v njo vendar ne toliko da bi lahko rekel da sva imela spolni odnos!
Problem nastopi potem, ko je prišlo do izliva.Namočil sem jo po “njeni” vendar le po zunanjosti, ampak bilo je zelo blizu vhoda v vagino.
S punco sva resno zaskrbljena ali je mogoče na tak način zanositi in kaj nama priporočate.Mogoče še to, da si je takoj po tem spermo previdno sprala!

Upam, da boste na vprašanje resno odgovorili, četudi se vam bo mogoče zdelo smešno!

LP,
Resno zaskrbljen

V lekarno po test za ugotavljanje nosečnosti pa bodo skrbi odveč.

LP

Povzemam:
“Avtor: Stanko Pušenjak ()
Datum: 15-05-01 19:46

sperma prenešena na kakršenkoli način v nožnico lahko pripelje do zanositve pri plodni ženski v fazi ovulacije, saj spermiji niso tako zelo občutljivi, kot smo do nedavna mislili. Celo v navadni epruveti na sobni temperaturi lahko preživijo dan ali dva, če se le ne izsušijo. V posušeni spermi pa seveda ne preživijo.”

Se pravi, da spermiji ob vhodu v nožnico lahko nekako najdejo pot v notranjost. Clear Blue v roke pa bodo skrbi rešene.

Če se vama je to zgodilo včeraj ( ali kakšen dan prej) naj gre punca h ginekologinji po kontracepsijske tableke po spolnem odnosu. Test za ugotavljanje nosečnosti ne bo povedal takoj, ampak šele v času, po menstruaciji (ki bi jo ali pa ne dobila). Vso srečo!

Zadeva tabletka po odnosu naj bi bila ucinkovita celo do 5 dni po odnosu. Ampak prej ko gre dekle ponjo, bolj je ucinkovita.

Vsekakor se vam zahvaljujem za odgovre, vendar bo to problem,saj punca še ni bila pri ginekologu.In zanima me še če se to da opraviti anonimno (mimo staršev)

Če nima svoje ginekologinje, lahko te tablete predpiše tudi njena zdravnica. Pa tudi ni treba , da vedo starši.

Še enkrat se vam zahvaljujem,da ste mi bili u pomoč.
Kaja: Torej se zagotovo lahko dobi tabletke tudi pri zdravnici.Ali potrebujes zdraven kaksna dovoljenja staršev(upam da ne),knjižico,…

LP

Samo potrjeno izkaznico.Upam, da vama bo uspelo.

Ni vama treba cakati na njeno osebno zdravnico!!! Cas tece! Pojdita cimprej k dezurnemu zdravniku, kateremu koli!!! On tudi predpise te tabletke. Prej ko gresta, bolj je ucinkovito. Sta kaj zracunala tudi plodne dni?

O je mogoče je!
Če je bila na vrhuncu plodnih dni potem ječisto mogoče da…..

Ne skrbi sigurno ni noseča ne misli da otrok kar rata.potem bi bile vse punce skozi noseče.

Hitro pojdita k zdravniku. Starši ne bodo nič zvedeli.
Res je, da otrok ne ‘rata’ kar tako. Posebno takrat ne, ko si ga želiš. Ko pa si ga ne želiš, še prehitro.

Zaskrbljen, res, da če je nujno, se kar hitro spravita k zdravniku, sam pa vseeno mislim, da če že mislita sexat (kar slej kot prej ziher bosta), da je najbolje, da gre punca h ginekologu. Saj ginekologi ne grizejo, pregled ni boleč, pa naj si obleče mal daljšo mikico, da ji ne bo nerodno brez hlačk. Pol ji pa lahko predpiše kake kontracepcijske tabletke ali kaj podobnega in bosta naslednjič veliko bolj sproščena, pa še skrbi po “zadevi” ne bo.
Lepo se imejta,
pa-pa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close