resnica o Pampers !!!
>Avtor: bikec ()
> Datum: 15-11-02 13:41
>
> DRAGA MAXI!
> Ali lahko malce argumentiraš ta tvoja nezadovoljstva okoli Pampersa. Obstaja tudi služba, kjer spremljajo reklamacije o
> Pampersu. Če je razlog utemeljen , dobiš nov paket, pa še kakšno opravičilo (če pomaga).
> Samo pluvanje ponavadi ne zaleže (v smislu so za en drek), ponavadi pomaga razlog. Če boste lepo utemeljili nekvaliteto, bom
> to linkal na P&G, pa naj se malo bolj s tem ukvarjajo.
>
> Verjamem, da je vsaka graja umestna, vendar zakaj.
>
>
> Lp b
>
> ps: pa še enkrat: številka 1,2,3,4,4+,in 5 so oznake velikosti, prav tako kot newborn, mini, midi, maksi, maksi + in junior. Preberi
> si še enkrat tisto temo, kjer sem to že pisal.
Ja prosim, ze kar zdaj jim “linkaj” !!! naj se vkljucijo v debato :))
Malo premislijo ter zaprejo Poljske tovarne in ostale razne BABYDRY modele, ker jim bodo
primat prevzele druge firme.
Folk, vi pa zacnite kupovat samo najboljse modele in ne vse po vrsti, ker samo potuho
delate proizvajalcu, tako da je ze ukinil SENSITIVE, cez nekaj casa bo pa se NEWBORN
in NEWBABY, ker vam je cisto vseeno kaksno plenico kupite. Kajne TanjaL ??? Tebi bi bila
dovolj itak navadna plahta polivinila, ker ga takoj previjes :))
Glede mnenja, da vsaka rit drugacna plenica pase, in da eni naredi izpuscaje ena, drugi
druga:
Trdim, da obstaja plenica ki na nobeni riti ne pusca izpuscajev: PAMPERS NEWBORN in NEWBABY !!
Veste se za kaksno ?
>Avtor: Maxi ()
> Datum: 15-11-02 12:48
>
> Drage moje,
>
> opravičujem se, če sem s svojimi komentarji katero užalila. Ni bil moj namen. Predvsem bi si želela, da nas proizvajalec jemlje
> enakovredno kot zahodnoevropske uporabnice, saj še zdaleč ni skrivnost, da je tam za enako ali nižjo ceno mogoče dobiti
> cenejše in bolj raznovrstne Pamperske.
>
> Res nisem pričakovala, da bo kdo to “šimfanje” vzel osebno, nenazadnje gre za predmet (ki prinaša neslutene dobičke) in ne
> živo bitje…
>
> lep vikend,
>
> Maxi
Kje se v Avstriji (Italiji?) se lahko kupijo Pampers Sensitive ?
(jih se sploh izdelujejo, al to stare zaloge odprodajajo)
Pozdravljene!
Po vsej silni debati o zanič naših (made in Poland) in odličnih tujih (made in Germany) pamperskah sem tudi sama skočila čez mejo in kupila “ta boljše”. Ampak če mene vprašate, ni nobene razlike!!!! Kupila sem štirico, to s koalcami, ki se po ta novem dobijo tudi pri nas, potem jih testirala še pri prijateljici, pa obe z najboljšo voljo nisva mogli ugotoviti nobene, ampak res nobene razlike. Pa kje, h….., jo vi vidite oziroma tipate? Meni se zdi oboje kartonasto, precenjeno, rahlo zaudarjajoče in preveč reklamirano.
Čao, Marjana
>Avtor: Marjana ()
> Datum: 17-11-02 22:40
>
> Pozdravljene!
>
> Po vsej silni debati o zanič naših (made in Poland) in odličnih tujih (made in Germany) pamperskah sem tudi sama skočila čez mejo
> in kupila “ta boljše”. Ampak če mene vprašate, ni nobene razlike!!!! Kupila sem štirico, to s koalcami, ki se po ta novem dobijo tudi
> pri nas, potem jih testirala še pri prijateljici, pa obe z najboljšo voljo nisva mogli ugotoviti nobene, ampak res nobene razlike. Pa kje,
> h….., jo vi vidite oziroma tipate? Meni se zdi oboje kartonasto, precenjeno, rahlo zaudarjajoče in preveč reklamirano.
>
> Čao, Marjana
torej je moja domneva pravilna: da so vse Pampers od stevilke
3 naprej slabe ???
Marjana, govorit moras o konkretnih modelih, ne samo MADE IN, ker
to ni dovolj… pogles stevilko 2, kjer je BABY DRY narejena v
nemciji enaka kot Poljska… pri steviliki 2 moras kupit model
NEWBABY.
Kako je z naslednjjimi stevilkami pa zanima tudi mene, in zato
vsa ta debata, na katero noben konretno ne odgovarja !!!
Niti ti ne Marjana… kr poces nekaj govoris o Pamperskih
kupljenih v Avstriji, ne poves pa modela !
Hojla Mitja,
glede na tvoje natančne specifikacije in glede na mojo obveščenost (ptička mi je povedala) domnevam, da delaš tržno raziskavo o plenicah Pampers. Prosim, popravi me, če se motim. To je mišljeno dobrohotno, he, he… (ampak menim, da bi to lahko takoj povedal). Najprej se v debato sploh nisem nameravala vmešavati, saj plenic Pampers že od našega drugega otroka dalje NE UPORABLJAMO VEČ. Prav nobenih. Iz več različnih razlogov, vse od kakovostnih pa tja do globalizacijskih (politika podjetja blazno smrdi). Uspešno in zelo zadovoljno uporabljamo krojene bombažne hlačne pleničke iz blaga.
Vesna!
Verjemi mi, da sem po tem, ko mi je mož z Dunaja prinesel ta zelene pamperske, na katerih je pisalo Made in Poland, naslednjič v Avstriji dobro pogledala, kaj kupujem. Zagotovo sem kupila zelene, ki so bile narejene v Nemčiji, in niso bile Active fit. Ampak razlike, še enkrat poudarjem, nobene…
Lp, Marjana
Lej, Mitja!
Ne vem, zakaj delaš iz teh modelov tako znanost. Saj je povsem preprosto: jaz sem govorila o štirici, ki se jo da kupiti pri nas. To so pamperske v zelenem ovoju in tak je samo en samcat model, oziroma po novem dva – tisti z ožjimi nalepkicami in tisti s koalcami. Poleg teh je potem še Activ fit model v vijoličnem ovoju, če se ne motim, pa še to ne vem, če ne gre za velikost 4 plus. Aja, potem so to še Pull up model štirica, ki jo imajo po novem v DM, ampak tudi te so zanič. Namenjene pa naj bi bile bolj živahnim malčkom, ker imajo ožji stranski del. Skratka – bo kar držalo, da so od trojke naprej pamperske zanič.
Marjana
Tudi mi ne kupujemo Pampersk (no, ene smo dobili za darilo), in sicer ravno zato, ker se mi njihova obravnava ‘vzhodnjakov’ upira do konca! Zaenkrat smo na Huggies (3 do 6 kg) in zadovoljni.
Aja, že nekaj časa se sprašujem – kateri je pravi naslov za pritožbo glede delitve sveta na tistega, ki si zasluži kvalitetne izdelke, in ostalega, za katerega je vse dobro? Zveza potrošnikov? Časopisi? Ali kdo ve kaj o tem? Mislim, da je treba dvigniti malo vika in krika – morda pa se bodo te ‘iber’ firme malo zamislile vsaj zaradi izpada dobička, če jim je že za ostalo vseeno…
Hvala za vsak napotek!
Ali kdo ve, kje se se da kupiti Pampers 4 ali 5 SENSITIVE (te so vedno Made in Germany) in so mimogrede, odlicne plenicke.
Klicala sem tudi P&G in so mi obljubili, da me bodo obvestili, kje v tujini se jih se da kupiti – pa seveda sem premajhna riba, da bi se spomnili na njihovo obljubo, kljub temu, da imam dvojcke….
n.