resnica o Pampers !!!
Mi pa smo poskusili že:
* prve plenice Pampers do št. 4+ bili smo zadovoljni najbolj z vpijanjem tekočine
* vmes izprobali Linostar – nezadovoljni z vpijanjem tekočine in materialom
* probali Lumpi – plastik fantastik, pa tudi poceni ravno niso
* nato probali Baby Love DM – zelo mehke, dobro vpijajo in se vsak našemu malčku lepo prilegajo na ritko, cena za nas sprejemljiva
+ probali tudi Huggis – zadovoljni, malo manj mehke kot Baby Love, zato in malo zaradi cene naprej uporabljamo Baby Love.
Je pa res, da vsaki ritki ustrezajo druge pleničke. Kar se tiče izpuščajev, jih naš malček ni imel pri nobenih plenicah in prav tako ne vnete ritke.
LP in lep vikend vsem še naprej
DRAGA MAXI!
Ali lahko malce argumentiraš ta tvoja nezadovoljstva okoli Pampersa. Obstaja tudi služba, kjer spremljajo reklamacije o Pampersu. Če je razlog utemeljen , dobiš nov paket, pa še kakšno opravičilo (če pomaga).
Samo pluvanje ponavadi ne zaleže (v smislu so za en drek), ponavadi pomaga razlog. Če boste lepo utemeljili nekvaliteto, bom to linkal na P&G, pa naj se malo bolj s tem ukvarjajo.
Verjamem, da je vsaka graja umestna, vendar zakaj.
Lp b
ps: pa še enkrat: številka 1,2,3,4,4+,in 5 so oznake velikosti, prav tako kot newborn, mini, midi, maksi, maksi + in junior. Preberi si še enkrat tisto temo, kjer sem to že pisal.
Popolnoma se strinjam s tabo.
Samo to želimo, da nas smatrajo kot potrošnike zahodne Evrope, ne pa en “šljam”.
Ti si tista Maxi, ki tudi rada brska po internetnih trgovinah, kajne? No in v teh trgovinah se vidi, kako borno ponudbo imamo pri nas. Poleg tega, pa za ta “šoder”, ki nam ga ponujajo zaračunavajo precej več denarja, kot kje drugje za boljšo kvaliteto.
Primer Vzhodno evropske / Zahodno evropske ponudbe
(sicer ne paše med plenice, ampak je razvidno)
Pri nas imamo mačko, ki se hrani izključno s konzervami Kitekat. Vendar mora biti hrana uvožena iz Zahodne Evrope!!!! Če je (popolnoma ista piksna) iz Vzhodne Evrope – naša mačka ne bo jedla! Je raje lačna!
Žival ne loči iz etikete ali je bilo proizvedeno na vzhodu ali zahodu – pomembna je kvaliteta!
Mislim, da to velja tudi za nas in predvsem za naše otroke!
Nataša
Dragi bikec,
sem šla nazaj brat svoje poste, da bi videla, kje “pluvam” po pamperskah. Našla sem le tole:
“me pa še vedno jezi, kako slovenski distributer ne more razložit svoji centrali, da Slovenija ni culukafrija in da naj končno nehajo k nam pošiljat podn robo. Zakaj se v južni Avstriji vedno dobijo še drugačni in kvalitetnejši modeli Pampersk, pri nas pa jih ukinjajo (Premiumke, Sensitive…).”
To lahko mirne duše linkaš na P&G in bom zelo vesela odgovora. Kako pa naj reklamiram izpuščaje na buhtljevi ritki, ki so se pojavili pri Pamperskah (pa tudi pri Babylove), mi pa ni jasno. Očitno imamo občutljivo rit(ko).
Drugih pripomb pa nisem imela. Celo pohvalila sem Newborn in Newbaby (kupljene v Avstriji).
Kje sem torej pljuvala? Neutemeljeno?
Maxi
Vse ostale so en @!#$ vredne in ne verjamem da lahko sploh
kaka druga firma slabso plenico naredi ;))
Torej, ne kupuj st.2 BABY DRY made in germany, ter ne
kupuj st.2 Made in poland !!!
Od stevilke 3 pa tudi poskusi kaksne druge, ker je ta Pampers
cist za en @!#$… edino prve dve stevilki a tocno ta dva modela
narejena v Nemciji sta ok – imata 3mm luknje (je plenica
prebodena kot svicarski sir) da blato gre v plenico in ne
gre vec nazaj na kozo.
No to je pa verjetno pisanje polno argumentov zakaj je temu tako.
Če ima otrok občutljivo kožo, to veš pač ti in moraš temu primerno tudi ukrepat. To če otrok ne prenese materiala, pa proizvajalec ne more za vsako rit vedet :)).
Ah ja, da boš le dobila plenice, ki so tvojemu malčku najbolj ustrezne. Kot vidiš iz izkušenj samih, pa pamperske le niso tako slabe kot ti tukaj napeljuješ. Problematike okoli tržišča pa sem se tudi sam že večkrat dotknil in je vesela debata na veliki množici sestankov
pika.
No tako, edino kar bomo še poskusili so Huggies. Pri nas se je izkazalo, da so Pampers, vseeno made in, najboljše. Ti kar počakaj, da začne tamauček jest gosto hrano, potem je itak vseeno, ker drekec šiba na vse strani, ne glede na proizvajalca. Ti pa priporočam, da sam testiraš, katere pelenice bodo vašemu malčku najbolj ustrezale. Vsaka rita, je namreč drugačna.
Pls, povejte mi, kje kupujete Active Fit. Sem jih dobila od prijateljice iz Nemčije za darilo in so bile ful dobre.
Naše izkušnje:
– Pampers – uporabljamo jih od rojstva
– Linostar – hudi izpuščaji
– Lumpi – jih ne poznam
– Baby love – so mi bile všeč, sicer manj opojne kot Pampers, ampak precej cenejše. Motile so me le “mucke”, ki so ostajale na riti.
– Huggies – jih uporabljamo ravnokar in se mi zdi, da niso čisto nič boljše od Pampersk, mogoče edinole zapopka je širša – plus za Huggies, so pa dražje, zato bomo prešli nazaj na Pampers.
>Avtor: N. ()
> Datum: 15-11-02 09:15
>
> Jaz sem pa čisto zadovoljna z navadnimi Pampers in nimamo nobenih problemov in zato mislim, da ni treba pljuvati na splošno
> po plenicah, če tebi niso všeč. Moji hčerki ravno tako ne odgovarjajo Linostar (pojavljajo se izpuščaji in prehitro propuščajo), pa
> zato ne pišem, da so na splošno zanič, ker vem da so nekateri zelo zadovoljni z njimi.
Ne pljuvam na splosno, ampak cisto konkretno po “Baby Dry” Pamerskah in “made in Poland” Pamperskah,
ter cisto konkretno povem katere Pampers se mi zdijo najboljse plenice na svetu, in da
boljsih ne izdeluje nihce – 1 NEWBORN, 2 NEWBABY.
Za visje stevilke pa je bila bolj provokacija, da bi se ja kdo oglasil in rekel
“NE !! PAMPERS 3 model XXXXXX je pa edini od Pampersk super” :))
Zaenkrat velja tole: slabsih kot poljskih Pampersk ne more izdelovati nihce !
(in tudi made in germany BabyDry so enako slabe kot poljske)
>Avtor: Tanja L ()
> Datum: 15-11-02 09:24
>
> Ko se dojenček pokaka, ga je potrebno previti, ne pa > čakati, da se kakec skrije
> v plenico.
>
> LP
>
> Tanja
Draga Tanja z rendgentskim vidom: v kopalnici bi rad navrtal nekaj polic, pa ne vem
kje tece el.tok in si ne upam. Bi prisla preverit k meni napeljavo ?
Aja, pa zena mi je od mikrovalovne el.podaljsek prikurila, zdaj pa ne vem ali je
notri poskodovan ali ne in si je ne upam pvkljuciti – bo treba rezat kabel in pogledat,
razen ce prides na obisk ti Tanja :))
Nas malcek ima kolike in morda je to razlog da vcasih bolj pomalo pokaka in
pri tem ne spusca 50db srackov v plenico, zato nikakor ne vemo cisto 100% za vse izspuste,
in takrat se PAMPERS 2 NEWBABY zelo dobro obnese – pa se teh zamenjamo po 9 na dan !
Koliko jih menjate vi, ki ujamete vsak izpust ?
Najverjetneje pa se mi zdi draga TanjaL, da teh malih izpustov ne slisis in nikdar niti
sama ne ulovis. Sele ko pride naslednji vecji izpust pa gres previti vse skupaj:
manjsega ki je bil pred 30min in ki ga ne vidis zaradi vecjega cez, in tega vecjega.
>Avtor: petra ()
> Datum: 15-11-02 10:01
>
> No res ni dobro posloševanje, da so Pamperske zanič. Uporabljamo jih od prvega dne do danes in smo ZELO zadovoljni. Smo pa
> umes testirali malo morje plenic (Linostar, Fixies) in našemu fantetu pač niso odgovarjale-alergija.
> Naj pa vas opozorim, da so npr. v Dom Muellerju na voljo še kakšne druge Pamperske (mimo generalnega uvoznika), ker imajo
> pač lasten uvoz.
> Jaz sem osebno našla tam plenice, ki sejih drugače da kupit samo v Avstriji.
Ravno ti posplosujes! Sam sem govoril o konkretnih modelih Pampersk, katere do dobre
in katere ne (do stevilke 2), za trojko pa provokatorsko vprasal kaj mislite vi!
Tudi Fixies za isto stevilko nima samo enega modela. Sam sem si jih v trgovovini samo
enkrat ogledal (Metro, Graz) in takoj opazil dva razlicna za isto stevilko (eden je
nekaj “ExtraClass” al kako, drugi pa nek “DryClass” – popravite me prosim, imenovanje
je cisto asociacijsko in nepravilno)
Verjetno jih je tudi Fixies cel kup podmodelov, tako kot pri Pampers in iz razlicnih drzav.
Navedite model in drzavo, ko se sklicujete !!!
>Avtor: AL-ja ()
> Datum: 15-11-02 12:51
>
> Mi pa smo poskusili že:
>
> * prve plenice Pampers do št. 4+ bili smo zadovoljni najbolj z vpijanjem tekočine
> * vmes izprobali Linostar – nezadovoljni z vpijanjem tekočine in materialom
> * probali Lumpi – plastik fantastik, pa tudi poceni ravno niso
> * nato probali Baby Love DM – zelo mehke, dobro vpijajo in se vsak našemu malčku lepo prilegajo na ritko, cena za nas
> sprejemljiva
> + probali tudi Huggis – zadovoljni, malo manj mehke kot Baby Love, zato in malo zaradi cene naprej uporabljamo Baby Love.
>
> Je pa res, da vsaki ritki ustrezajo druge pleničke. Kar se tiče izpuščajev, jih naš malček ni imel pri nobenih plenicah in prav tako
> ne vnete ritke.
>
> LP in lep vikend vsem še naprej
Kater model Pampers 4+ ste uporabljali in iz katere drzave je bil ?
In katera boljse vpijejo: Pampers ali BabyLove (pazi: ce so bile Pamperske iz poljske
ne pridejo v postev v odgovor, ker dajmo primerjat samo najboljse modele
posamezne firme, nepri eni firminajslabsi, pri drugi srednji, ipd. !!!)
>Avtor: bikec ()
> Datum: 15-11-02 14:33
>
> Vse ostale so en @!#$ vredne in ne verjamem da lahko sploh
> kaka druga firma slabso plenico naredi ;))
Misljeno je bilo:
….VSE OSTALE PAMPERS SO EN @!#$ VREDNE….
Torej: NEWBORN IN NEWBABY so najboljse na svetu od plenic, ostale Pampers stevilke
in modeli so zal @!#$
Imas ti drugacne iskusnje ? s katerimi plenicami ? kateri podmodeli teh plenic so bili ?