Najdi forum

resnica o Pampers !!!

Kupujte samo tele !!!

– PAMPERS st.1 NEWBORN made in germany
(porabili smo 1 dvojni paket)

– PAMPERS st.2 NEWBABY made in germany
(porabili smo 3 dvojne pakete)

– od st.3 pa ne vec uporabljat PAMPERS

==========
Vse ostale so en @!#$ vredne in ne verjamem da lahko sploh
kaka druga firma slabso plenico naredi ;))

Torej, ne kupuj st.2 BABY DRY made in germany, ter ne
kupuj st.2 Made in poland !!!

Od stevilke 3 pa tudi poskusi kaksne druge, ker je ta Pampers
cist za en @!#$… edino prve dve stevilki a tocno ta dva modela
narejena v Nemciji sta ok – imata 3mm luknje (je plenica
prebodena kot svicarski sir) da blato gre v plenico in ne
gre vec nazaj na kozo.

============
zdaj rabim vas nasvet pri st.3: katere so se vam najbolje
obnesle ??
Obstajajo kaksne z luknjicami kot Pampers st.1 in st.2 ?

st.3,4,5,6 – katere so najboljse ?
———————————-
PAMPERS SENSIVITE
PAMPERS made in poland
PAMPERS made in germany (tu je tudi vec modelov)
FIXIES
HUGGIES
LINOSTAR
TOYS’R’US
xxxx
yyyy
zzzzz
?????

Tako kot ne verjamem da lahko od st.3 naprej kaksna firma
naredi slabso plenico kot jo izdeluje Pampers,
tudi ne verjamem da lahko kaksna firma naredit boljso
plenico kot je PAMPERS 1 NEWBORN in PAMERS 2 NEWBABY !!!
(baby dry in/ali made in poland sem tako omenil da so slabse
za faktor 20)

Da slisim vase mnenje :)))

Mi Pampers nismo uporabljali (alergija) in smo se tiste, ki smo jih dobili za darilo naprej šenkali. Smo uporabljali Huggies (najboljše plenice po mojem mnenju), pa so jih potem nehali uvažati (mrzlično po trgovinah kupovali se zadnje primerke za zalogo). Ko se jih ni dalo več dobiti smo sli v Avstijo in tam kupli ene cisto poceni plenice, ki so se vedno boljše kot Papmers. Zdaj smo pa nazaj na Huggies.

No tako je pri nas. Sem pa opazila, da ljudem pri nas pomeni več znamka, kot pa kvaliteta (vsaj pri plenicah je tako).

Natasa

Mi pa prisegamo na Pampers Sensitive 4 – ampak jih skoraj nikjer ni vec mogoce dobiti. So izjemno lahke in prepustne za zrak, mehke in nezne. Fanta (dvojcka) sta imela vneto rit le dvakrat in to, ko smo
1. kupili navadne pampers (poland)
2. Poskusili z Linostar.

Od tedaj imamo zalogo Pampersk 4.

N.

Mi prisegamo na Babylove od DM – št. 4+.
T.

odkar imamo nove pamperske številka 4 je dobila moja hči
dermatitis-izključno od plenic-zdaj smo zamenjali za linostar.

Huggies in babylove.

Jaz sem pa čisto zadovoljna z navadnimi Pampers in nimamo nobenih problemov in zato mislim, da ni treba pljuvati na splošno po plenicah, če tebi niso všeč. Moji hčerki ravno tako ne odgovarjajo Linostar (pojavljajo se izpuščaji in prehitro propuščajo), pa zato ne pišem, da so na splošno zanič, ker vem da so nekateri zelo zadovoljni z njimi.

Dragi Mitja,

IDENTIČNA IZKUŠNJA. Najboljše na svetu Newborn 1 in 2 (nekja časa nazaj me je že nekdo, ki se očitno profesionalno ukvarja s Pamperskami, prepričeval, da dvojka ne obstaja – v Avstriji pač!!!), od 3 naprej katastrofa.

Jaz ti svetujem Fixies, vsaj pri nas se še najbolje obnesejo ves čas od Newborn 2 (sem že spraševala, če obstajajo večje številke s tisto krasno membranico, pa jih ni). Smo vmes uporabljali tudi Huggies, dokler so se še dobile, ki pa so tudi OK – ampak ravnokar smo jih spet kupili in mislim, da jih Fixies vseeno prekašajo.

Razmerje cena/kvaliteta je sigurno najboljše pri Babylove, ampak mi se po enem paketu že borimo s pleničnim izpuščajem!

Torej:

1. Fixies
2. Huggies

LP

Maxi

Ko se dojenček pokaka, ga je potrebno previti, ne pa čakati, da se kakec skrije v plenico.

LP

Tanja

od rojstva naprej mu dajemo pamperske, pa ni bilo nikdar problema. drugih sploh poskusili nismo.

Pazi:

1 = NEWBORN
2 = NEWBABY

razlika v koncnici BORN/BABY

mislim da je profesionalec imel prav :))))

Vcasih ne ves da se je pokakal :)))
In tu je super ce imas boljso kot slabso plenico, da
sama opravi cimvec, in ti ni treba potem kupovati kaksnih
anti-dermatitis krem, ko potem izracunas da te
pridejo cenejse plenice v resnici drazje!

Res pa je, da je bolj smiselno vec casa in energije
porabit za vzgojo in igro z otrokom, in se ukvarjat
s takimi problemi,
kot pa z ritjo in ugotavljat katere plenice so najboljse.
Je res hecno da nas pri dojencku najbolj skrbi rit, huh :))

Aha, točno, uh, pa je res imel prav… me pa še vedno jezi, kako slovenski distributer ne more razložit svoji centrali, da Slovenija ni culukafrija in da naj končno nehajo k nam pošiljat podn robo. Zakaj se v južni Avstriji vedno dobijo še drugačni in kvalitetnejši modeli Pampersk, pri nas pa jih ukinjajo (Premiumke, Sensitive…).

Bi me pa res zanimalo, kako jim je v zadnjem času padel tržni delež in kdaj mislijo kaj ukreniti (če že ne v našo, pa vsaj v svojo korist)???

Maxi

No res ni dobro posloševanje, da so Pamperske zanič. Uporabljamo jih od prvega dne do danes in smo ZELO zadovoljni. Smo pa umes testirali malo morje plenic (Linostar, Fixies) in našemu fantetu pač niso odgovarjale-alergija.
Naj pa vas opozorim, da so npr. v Dom Muellerju na voljo še kakšne druge Pamperske (mimo generalnega uvoznika), ker imajo pač lasten uvoz.
Jaz sem osebno našla tam plenice, ki sejih drugače da kupit samo v Avstriji.

Draga Petra,

saj nihče ne posplošuje – vsak pač prispeva svoje izkušnje. Tako jaz vidim tole diskusijo. Me veseli, da nimaš problemov s Pamperskami, ki jih lahko človek kupi na vsakem koraku.

Mi po Pamperskah pač dobimo izpuščaje in najbrž razumeš, zakaj iščemo (za nas) boljše alternative.

Lep dan,

Maxi

Živjo!

Tudi jaz tako mislim, tudi nam (nasemu Jan Luku) so Pamperske všeč. Obnesejo se tudi, če smo kje na potovanju in ritke ne moremo previti vsake tri ali štiri ure.

Strinjam pa se tudi s tem, da so za druge morda boljše katere druge, pa zaradi tega še ne pluvajo po teh, ki so všeč nam!!

Katja

Nismo ravno ena zakotna vas, pač pa malo večji kraj. Pa vendar v naših trgovinah nisem zasledila drugih plenic kot: Pampers, Lumpi, Linostar in v zadnjem času Huggies.
Poskusili smo Linostar – hitro so “spuščale”, potem pa smo prešli na Pampers in smo z njimi zadovoljni. Ko so prišle na tržišče še Mercatorjeve plenice Lumpi… še zdaj imam več kot pol paketa v omari, kot da bi bila samo plastika (rdeča koža…). Huggies pa še nismo poskusili.
Ostajamo pri Pamperskah, ker so v redu in (vsaj v naši širši okolici) najboljše. Drugih pa ne bom komentirala, ker za nekatere prvič slišim.

Sem pač povedala, da je težko posploševati. Vem pa da niso vsake plenice dobre za vsakega.
Se opravičujem da sem mogoče nerazumljivo napisala.

Drage moje,

opravičujem se, če sem s svojimi komentarji katero užalila. Ni bil moj namen. Predvsem bi si želela, da nas proizvajalec jemlje enakovredno kot zahodnoevropske uporabnice, saj še zdaleč ni skrivnost, da je tam za enako ali nižjo ceno mogoče dobiti cenejše in bolj raznovrstne Pamperske.

Res nisem pričakovala, da bo kdo to “šimfanje” vzel osebno, nenazadnje gre za predmet (ki prinaša neslutene dobičke) in ne živo bitje…

lep vikend,

Maxi

New Report

Close