Resnica o Mileni Močivnik?
malce si mi lahko, ker sem v bistvu srečen človek. S srcem pomagam živlaim, v tem se našla svoje poslanstvo in s srcem ga izpolnjujem. Mnogi te sreče nimajo nikoli. res pa je da včasih nimam prav načina in sem komu neprijetna, ampak bistvo je, da me iam rad mož in moji otroci in da so živali ki pridejo v moje okrilje rešene.
Se strinjam z Ireno! Kdor si vzame čas in prebere o zadevi na mojpes.com si ne bo več zatiskal in interpretiral celotne zadeve tako, kot da je bistvo v blatenju Milene. In tisti, ki imate omenjanje psihične bolezni za silno žaljivko, prevetrite raje svoj lastni odnos do tega. Bi kdo razglasil za žaljenje, če bi jaz rekla, da se pač ne bom pustila voditi slepemu človeku? Ali če bi ugotavljali, da je naš znanec verjetno bolan, ker hujša?
Nikoli nismo oporekali ljubezni do psov. Kot animal collector sploh ne vidi, da jim ne več zmožna nuditi še sprejemljivega minimuma. Ali si je od vas šel ogledati pse, ki so jih pred časom objavljali na Milenini strani in jih je društvo rešilo ven? Ne?! Od kod vam pogum, da ste tako pametni od daleč, na toplem za ekranom?
Dragi moji,
na Milenini spletni strani http://zatocisce.pwcr.net/ so se svoj čas nahaje slike, ki so se kaj kmalu izkazale za Mileno obremenilne. Ko jim je na uho prišlo, da si bodo tudi televizije natančneje ogledale Bučka in Polonco, so stran začeli prenavljati. In to že po zelo kratkem obdobju njene obelodanjenosti.
Sporočilo za Mileno. To smo pričakovali in se temu primerno pripravili s snapshoti tvoje spletne strani. TV bo imel kaj pokazati kljub navidezni prenovi.
Pozdravljeni vsi skupaj!
Šana je ugriznila Žučka(mladič) in mu z ugrizom zlomila zadnjo nogo. Maks je nemški ovčar, ki si je ob parjenju pri Mileni zlomil penis in ga od tedaj naprej vlekel po tleh. Penis je začel nekrotizirati, Maks je postajal čedalje bolj razdražljiv, pričel se je tepsti… Stara Boni ima tumor na sesku, ki ji sega že do tal. Lukca je nekdo ugriznil pod oko in začela mu je gniti kost. Malega mešanca brez imena so štirje psi DOBESEDNO skoraj celega olupili, poginil je dva dni kasneje na Kliniki Ljubljana, ker ni pustila evtanazije. Sivko je raztrgala nemška ovčarka Ljubica, na kliniko sem jo odpeljala 8 dni kasneje(takrat mi je Milena povedala) in se zanjo še dolgo cele dneve in noči trudila(neprestano, menjavala sva se z možem). Danes je stara gospa pri meni. Lahko vam pokažem njeno kartoteko, če dvomite o starosti in velikosti poškodb.Polonca je imela še sestro in brata, bila sem pri porodu. Njun brat je živel nekaj ur, potem ga je pojedla Maruša(mešanka s pitbulom) Polonco naj bi kasneje povozil traktor, ob tem je dobila poškodbe, ki jih vidite na spletni strani društva. Seveda gre za nezdravljeno hudo grdo ugrizno rano, imam mnenje dveh različnih veterinarjev, če kdo želi videti.Lumpi se je skuhal, ko je plezal lačen po kotlu in po nesreči padel vanj. Pitbul Maks je zagrabil Pikija in ga držal…, ko so ga dobili stran, je imel Piki samo dve luknji, iz ene pa je kri tekla in tekla, dokler je je kaj bilo. Cofa je umrla zaradi nezdravljenih garij(spraskala se je, okužila rano…) Johnny živi brez polovice zadnje noge in repa, požrle so mu ga podgane(ki jih je, mimogrede, tam kolikor si jih želite) takrat, ko je bil tako bolan, da se tudi braniti ni mogel. Kaja je poginila zaradi znakov zasuka želodca, pustila je za seboj 7 pet tednov starih kep. Milena je stala zraven in čakala, da se muke nehajo…
Želite še, tisti, ki dvomite? Še lahko pišem, neskončno dolgo…Mileni je potrebno pse odvzeti.
Oprosti, ker ti bom to napisal. Pusti grozlivke za drugam, ne tukaj. Vsi vemo, da je nekaj zelo narobe. Ni pa nam treba pokvariti volje do kosila ali večerje. Ni nam treba tukaj pisat grozljivk !!!!!!!
Napiši za kar imaš dokaze, pokliči kolege, še jaz ti bom dal svoj E-mail, pa začnimo “bombandirat” vsa minisrtsrstva z pošto. Pa še malo novice in vse “cajtenge”. nekdo se bo zganil.
Tukaj pa po takem branju lahko le pomislim , kako hrano naj jim podarim, da bodo zjutraj ostali spat za vedno. Požrle pa jih bodo podgane.
LP
ps. Hvala bogu, da ste vsi, ki ste bili tam vse tako mirno prenašali. In hvala bogu, da jaz tega nisem doživel.
Še mesec nazaj sem se z Daisy kregal po internetu, da laže in je malo čez les. Ker je bila vztrajna in jaz želen, da pridem sam do resnice, sva se spoznala. Pokazala mi je dokazila, ki jih ima in danes ne podpiram več ga. Milene. Seveda sem se pogovarjal tudi z drugimi in še vedno težim k iskanju resnice. Trenutno me najbolj muči, zakaj so oblasti dopustile, da je šla cela zadeva tako daleč? Če imate kaj smisla za razumno presojo, vam bo jasno, da se zagovorniki odvzema psov ga. Mileni (to pa nikakor ne pomeni tudi poboja – to so pač podtikanja in laži) trudijo z dokazili. Objavljeni so na forumu revije Moj Pes (nekaj slik sem celo sam posnel). Tisti, ki še trdijo, da je prav, da ima ga. Milena več kot 300 psov, pa nas obkladajo z zbadljivkami in ponižujejo, ker argumentov za kaj bolj pametnega niti nimajo. Sklepam, da jih nimajo zato, ker tam niti še niso bili. Če bi šli tja in tudi ostali nekaj ur, bi dobili dokaze, da imamo prav.
Ne, nikomur nisem hotela pokvariti večerje… In ne, nikakor nisem tega prenašala mirno. Včasih se vprašam, če mi bo sploh kdaj zmanjkalo solz. Ves čas me je gnalo to, da je treba pomagati živalim, ki to potrebujejo. Saj veste, hudič v sili še muhe žre, pa še doma imam moža iz “foha”. Ker ni pustila, da jih odpeljem na kliniko, smo čarali tam. Neštetokrat se je zgodilo, da sem bila tam dvakrat na dan. Najprej zjutraj, ker so Lukec, Črt, Kala, Volkec… potrebovali zdravila in oskrbo ran, pa zvečer še enkrat iz istega razloga. Če sem ji pustila zdravila in navodila, sem jih naslednji dan dobila nedotaknjena na istem mestu. In tako naprej… Mnogo dni, ur, tednov, mesecev, let…, dokler mi ni Timi in njegova usoda vzela upanja, da bo kdaj drugače, da se ji bo dalo dopovedati. Takrat je bila tudi moja mera polna in sem šla. Ker nisem mogla več gledati niti enega, kako umira.Danes mi je po svoje žal, ker vem, da bi me sončki rabili vsak dan, vedno novi in novi…
Draga “aktivista”!
Mene sta popolnoma prepričala, sicer pa predlagam, da ne izgubljata časa in živcev zaradi raznih nejevernežev. Nekaterim pač mnenja ne moreš spremeniti in naj ga imajo, kot želijo. Škoda je vajine energije, ki jo vlagata v to, vem pa, da vaju tudi osebno kot ljubitelja živali prizadenejo razna namigovanja ter odmikanja od teme, obdolževanja itd. Jaz sem o tem spregovorila s številnimi znanci, poslala e-maile itd. Upam, da se bo kaj spremenilo! Pomembne so živali!
Irena se pridružujem tvojemu mnenju, lahko ti še povem, da sem imela čast osebno spoznati Daisy in Evo, Smrekco in ostale pa upam, da bom tudi spoznala.
Vse kar Daisy, Eva, Smrekca in ostali pišejo je res, na žalost je pa mnogo nejevernežev, še več je pa provokatorjev, ki poskušajo delo vseh prostovoljcev – ljubiteljev živali – postaviti na laž. Vsem moram povedati, da tako srčnih in živalim predanih ljudi kot sta Daisy in Eva že zelo dolgo nisem srečala.
Vedno več nas je, ki poskušamo pomagati, vsak na svoj način in po svojih zmožnostih, pa vendar, če bo vsak vsaj nekaj malega storil za dobrobit ubogih živalic bo storil veliko. Prepričana sem, da se bodo stvari kmalu obrnile v prid trpečim dušicam v Borovnici. Me prav zanima kaj bodo potem storili vsi tisti, ki se tako zelo trudijo Borovniško zadnje zatočišče prikazovati kot raj za živali.
Lep pozdrav
Na žalost si nekateri zatiskajo oči in nočejo videti tistega, kar dejansko vidijo. Sicer ne vem kakšno korist naj bi imeli od tega, da tako branijo Mileno in očitajo, da smo tisti, ki bi radi Mileni pse vzeli, nastrojeni proti Mileni. VSI, KI SE ZAVZEMAMO ZA TO, SE ZAVZEMAMO ZA DOBROBIT ŽIVALI. Milena je svojo dobroto že pokazala, ampak, ga ni človeka, ki bi bil sam kos takšni četi.
LP Harry