Najdi forum

Mogoče še tukaj povprašam ali sem smotana in večina od vas ne bi takšnega odnosa bivšega, razumela kot neko naklonjenost/neka čustva? Pač ločila sva se pred leti in imava 1 otroka. Pustil me je on ker sem bila res zahtevna partnerica (dominantna..). Pol je on čez čas začel z eno žensko, čisto moje nasprotje. Je vodljiva, mi je priznal da mu to bolj ustreza. Ok, razumem. Ne razumem pa zakaj me ni spustil in me skoz nekako drži blizu? Mi zelo veliko pomaga, mi rihta službo pri njemu, prihaja na kavo… Pravi, da nima nekih čustev do nje, skriva pred njo in gre meni na roko. Otroku je tudi rekel, da sem dosti lepša od nje, čeprav je ona mlajša. Vglavnem mislila sem, da še kej čuti do mene in sem zbrala pogum in mu tudi to povedala. Dobila pa hladen tuš, da mi je pomagal kot človeku in ne ker bi še kej čutil. No, očitno sem ga narobe razumela. Sicer končno lahko zaključim in grem naprej. Kako bi pa vi to razumeli?

Zelo verjetno bi to razumel tako kot si ti razumela. Mogoče pa mu je sedaj žal, da te je pustil, pa tega noče priznati. Mogoče celo potrebuje osebo, ki ga vodi, kar je spoznal šele sedaj ko je našel novo partnerico.

Vsekakor pa bi ravnal tako kot si napisala,  šel bi naprej.

New Report

Close