Resne težave s kožo
Draga zdravnica,
pišem vam, ker imam po mnogih poskusih lajšanja oz. odprave, še vedno težave z zelo neprijetno, psihično bolečo luskavico.
Ali mi pri tem lahko pomaga portoroška talasoterapija? Oz. kaj mi svetujete?
Prosim za nasvet, kako luskavico ublažim, ker je, kot veste, sploh ob prihajajočih toplejših dneh še kako velika težava …
Hvala,
Nadja
Pozdravljena,
luskavica ( psoriaza ) je psihosomatska motnja in istočasno deluje na kožo in psiho.
Zaradi tega v Termah & Wellness Portorož svetujem naslednje terapije: blatne obloge ( fango ) , slanica kopeli, akupunkturo in ayurvedske masaže.
Včasih predlagam UV , pa poleti čim več sončenja in plavanja v morju.
Lep dan in lep pozdrav,
Pozdravljeni,
tokrat vam pišem v imenu moje babice, ki interneta žal ne uporablja, vas pa prekO mene vljudno prosi za nasvet.
Pesti jo osteoporoza in zato jo zanima več o denzitometriji, ki jo, kot je seznanjena, tudi izvajate pri vas v Termah in Wellness LifeClass v Portorožu. Kaj torej je denzitometrija, kako se izvaja in kaj točno odpravlja.
Hvala vam tudi tokrat za vaš cenjeni nasvet.
Lep pozdrav,
N.T.
Pozdravljeni,
osteoporoza je sistemska skeletna prizadetost, ki jo označujeta nizka kostna gostota in spremenjena mikroarhitektura kostnega tkiva. Preden se kost zlomi, ostoporoza ne provzroča nobenih težav.
Edini način , da jo pravočasno odkrijemo in ozdravimo je merjenje mineralne kostne gostote z denzitometrom. Meritev je opravljena v nekaj minutah, neboleča je in zelo natačna.
Po opravljeni denzitometriji pacienta pregleda zdravnik v Termah & Wellness Portorož, napiše diagnozo in predlaga terapijo.
Lep dan in lep pozdrav,
Forum je zaprt za komentiranje.