Resna zveza
Pozdravljeni!
Sem 28 letni fant sem prijazen, pošten, vljuden, mirne narave, ne pijem in ne kadim. Želim spoznati partnerko staro od 24 do 31 oz.32 za prijateljstvo oz. resno zvezo, ki je poštena, prijazna, iskrena,ve kaj hoče v življenju ima rada otroke in si želi ustvariti družino. Da ji v življenju veliko pomenita družina, vrednota, iskrenost. Lepo bi bilo če bila imela krščanske vrednote in je nekadilka. Sem bolj mirne narave in me razni žuri ne zanima, bi bilo fino da mi je partnerka v tem vsaj malo podobena ni pa pogoj.
Piši,na zs pa izveš kaj več
Ravno zaradi vsega tega zgoraj naštetega si samski in tako bo tudi ostalo. Pri tvojih letih bi moral dekleta pobirati po lokalih ter na ulici in preprosto iskati druženje in zabavo z njimi, ne pa iskati “žene”. Ne govorim tja v en dan, ker sem sam enako star kot ti in sem nekoč imel enak pogled na zadeve kot je opisan zgoraj. Rezultat tega je bil poraz na ljubezenskem področju. Ne pravim, da moraš biti kronik, vendar razne zabave z mladino, ko nekaj malega spiješ prinesejo mnogo lepih socialnih doživetij in poznanstev. Najslabše je sedeti doma. In najslabše je iskati ženske preko spleta. To nikakor ni pametna izbira!
S temle pa se ne morem strinjat, ker imam s tem predobre izkušnje. Ok, ti imaš verjetno slabše in sodiš po le teh. Vseeno pa bi lahko vedel, da so nekateri pri tem tudi uspešni, če si se s tem kaj seznanil.
Da bo narobe razumljeno. Samo sedeti doma res ni pametno. Replika je letela predvsem na druga dva stavka.
Marko, mogoče če iščeš nekje v srednjih letih. Mladih pametnih punc in takšnih, ki bi bile človeku res všeč na spletu praktično ni, ker niti ne potrebujejo iskati preko spleta. Imajo dovolj ponudb v vsakdanjem življenju. Moje izkušnje iz preteklosti s spletom pa so res negativne in se s tem ne bi več ukvarjal nikoli.
YU-go.. ti si mu dal nasvet, ki odgovarja tebi. Pač iščeš mlajše po lokalih, zabavah, nekaj popiješ.. Nič narobe, če tebi tako odgovarja. Je pač tvoja izbira. Ni pa ok, da mu praviš, da je samo ta izbira najboljša. Napisal je, da ne pije, ne kadi, ne žura. Če pri 28 išče resno zvezo, pač pomeni, da ve kaj si želi in da to žurerke pač niso. In če je mirne narave, to še ne pomeni, da je tiho in ne zna komunicirati. Več poti je, nobena ni napačna ali prava.. vsak ima pač svojo.. in ta je tista, ki jo je treba najti. Pač preprosto poslušati svojo intuicijo in ji slediti.
Takole, se strinjam da je treba slediti svoji intuiciji. Vendar mi izkušnje in pogled naokoli pravijo, da neke zanimive zveze nastanejo iz spontanega druženja na različnih področjih, medtem ko tisti ki načrtno iščejo zvezo navadno končajo v nekih brezveznih in dolgočasnih razmerjih, kjer sta partnerja samemu sebi namen. Sam ne poznam privlačne ženske, ki bi se javila na zgornji oglas, je pa veliko takih obupanih in nesamozavestnih, ki komaj čakajo na kaj takega. Vendar takšnih verjetno zgornji avtor ne išče.
Saj konec koncev niti ni pomembno, kje se spoznata. Tudi če se preko oglasa, se ona dva še vedno lahko spontano družita. Če se silita, samo zato da sta v zvezi, pač že v štartu pristopata v zvezo z napačnim razlogom. Ravno tako se je treba spoznavati, pa če jo spoznaš v lokalu ali na netu. Jaz v mlajših letih nisem hodila po lokalih. Sem pa hodila ven plesat. Ponudb sem imela veliko, ker mlajši tipi padajo na videz in če ženska še ful dobr pleše.. no smo tam.. ponudbe! Vendar to pri meni ni več opcija. Gremo še kdaj plesat, kak rd varjanta, a me tisti tipi sploh ne zanimajo. Nekako imam občutek, da iščejo samo nekaj za sprot, pa me to ne zanima. In ne sprejmem take ponudbe, ker poslušam svoj občutek. Tako da je res, da kasneje zaradi narave svojega življenja, ne spoznavaš več toliko ljudi zunaj. Odvisno od službe, od tega ali imaš otroka in podobno.
Hobi , hobi in še enkrat hobi…. Lahko si miren in tih, ampak boš moral imeti neko željo po kakšni dejavnosti… tek, kolesarjenje, pohodništvo, kakšni adrenalinski športi… Najdi si nekaj, kar tebe veseli in punca bo prišla, če pa ne, boš pa pač sam. Brez tega se bosta hitro naveličala, pa tudi kaj bo ženska počela s teboj, če te nič ne zanima? Objemat pa lubčkat se ne moreš cel dan….
To so tvoje izkusnje kar se ne pomeni, da so tudi izkusnje drugih.
Jaz recimo nisem srednjih let, a vseeno fante spoznavam predvsem na internetu. Po mnenju drugih sem tudi lustnega videza, inteligentna in razgledana. Res pa je, da nisem nikoli zurala, zahajala v lokale, se opijala, ker mi je bilo to brezveze in ne vidim smisla.
Studij je taksen, kjer smo skoraj same punce in za piko na i imam se hobi, kjer ne srecas drugih ljudi, ampak si predvsem sam zase. Tako so moznosti spoznavanja fantov se toliko manjse.
Sama v internetnem spoznavanju ne vidim nic slabega in vem, da nas je gor dosti zelo vredu punc in fantov.
Dopuščam možnost, da se da najti tudi dobre osebe preko spleta, vendar jaz te izkušnje pač nimam in se niti ne obremenjujem več s tem. Sem software zamenjal s socialnimi spretnostmi, ob čemer se zabavam in ne zapravljam časa za ekranom. Poleg tega se skoraj vsem dekletom dopade, če si jih moški upa povabiti kam, tudi če nimajo namena, ker so že oddane. Seveda je treba imeti pravi pristop, to je že spet druga zgodba.
Zdravo,
Stvar zazanavanja, sicer je pa fant videti še tradicionalist in se je že zresnil. Žal bo pa tudi spoznal drugo realnost kar se tiče nasprotnega spola (o iskanju moža). Tako da ti tukaj dam prav. Vseeno pa lahko tudi poizkusi v drugi državi recimo (Avstrija je dosti bližje).
Načeloma res, vendar imaš tudi že neke znake MGTOW-a pri mlajših in posledice feminizma, kjer fantje ne pristopajo več tako (pogsto, drzno, izvirno kot so nekoč). So pa tudi druge punce, ki so slične avtorju in iščejo rajši preko spleta.
Bi se strinjal – lahko, da jih avtor (teme) ima, vendar jih ni navedel.
Jah… odvisno od športa/hobija, ki ga ima ali si ga bo omislil. Lahko da bo prišla ali pa ne. 😉
Kaj pa obratno – ti imaš veliko hobijev, idej, ona pa je “prazna” oz. lahko da si ne bo upala pristopiti, ker bo mislila ravno to kar izpostavljaš – kaj pa lahko jaz njemu ponudim ?
Ej daj se registriraj/kakšen kontakt pa kakšno rečemo ! 😀 Kaj pa študiraš in imaš za eden homogeni hobi ?
Nekaj je že na tem začasnem stanju, če je tako zanimivo. Le redki pa ga odkrijejo. V bistvu se gre za ljubezen. Ko jo enkrat odkriješ, se čez čas ne zdi več nič posebnega, a vseeno je dovolj posebna, da ne želiš brez nje. 🙂