Najdi forum

Rešil sem se svoje STARE!

Oj, Bog ne daj, da bi šla.

Je glih s servisa, pa na novo sem jo registriral, pa toliko je stalo 🙂

Najbrž bo krivo to, da sva oba služila še v jugovojski, tam smo pa imeli enak šifrant!

Poročen, jutri 19.9 bo 9 let od tega.
Z osebkom ženskega spola, dva naslednika moškega spola, 5 in 1 leto.

JOJ, se opravičujem.

Lep pozdrav, Bobby

Kluuuuuuuuuka ,si ugotovil koliko posov si dobil v 2urah h in to največ od nežnega spola, )mali si jih presenetil
Pozdrav !
Vivendi

Dan Sašo! No, a vidiš kaj vse me ženske zamujamo, ko nismo bile v vojski kot Lidije…sedaj mi je pa žal…le kje sem imela takrat pamet. By the way…kako je bilo na poroki? (se opravičujem za predrznost, saj si nekje pisal o neki poroki)…če si le ti, ta Sašo!
Pozdrav!
Angel

Ja, Vivendi, pa nobena ni nič ponudila. Mislim, Hondo.

Ja, Angel, sem ta Sašo ki je pisal o poroki, samo, sem pisal, da ima Andrejka za it na bratovo poroko, v soboto.
Poglej nazaj, se mi zdi da je na temi Moški&Ženske napisala kako je bilo, danes je žal ni z nami.

Ja, take bi si znal tud jaz omisliti. No, da organi pregona ne bodo imeli dvojnega dela, pa ne pozabi na nas uboge pare ;)))))

Sašo lep in vesel dan!

Jani

Sašo je o eni stari govoril že ondan. Ker predvidevam, da njegova žene ni stara, (mali otroci in to) sem predvideval, da je ta tastara lahko samo Škodičku Formane. Hja, pa je ratal ;)) Na zdravje Sašo!

Lep dan!

Jani

p.s. tud jest mam eno staro ;)))

Ja, šur Jani!

Če bo ratalo, bom bil kot Robin Hood 🙂

Lep dan, na Gorenjsko stran.

Dan Sašo! Se opravičujem…res, sem sfalila. Sorrry!
LP
Angel

Pa ravno, ko ti je začela nositi denar 😉

Na straži, vojak ves zaspan… Smena…
*Ko ide?
*Smrt
*Smrt napred, ostali stoj!

Leeeeeeeep daaaaan!

Jani

Dan Jani! Zate pa vem…khm…khm…Pa tudi to poznam…:)) pa sem te…(joke)
LP + sončka!
Angel

Jest bom bil pa Don Kih….apčih!

Ho ho, khm 😉

Tud tebi in vsem lep dan!

Jani

Dan Jani! Ni bilo tako mišljeno, res ne…Prisežem!
Lep pozdrav!
Angel

Sašo, evo, ker te jutri ni, mene pa potem cel teden (torej, aha , pridem v …. ti delaš danes, pa jutri ne pa …..aha torej v ponedeljek), se slišimo v ponedeljek… Grem na Krk, nekej kao službene obaveze i neki seminari…… Torej, se slišma pa pišema drugi teden….
Bodite pridni, bom mislil na vas ;)))

Lep dan, jaz jo maham domov!

Jani

O te Železnikarce ;)))))

Lep dan!

New Report

Close