Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Resen problem

Resen problem

Star sem 22 in imam problem, za katerega mislijo večina, da je blagoslov. Zame pa to postaja že mučno.

Imam kr orgn batino med nogami, ne da se hvalim 19 cm je pa zelo debel. Imel sem punco 3 leta, ko sva še razšla oz že prej je svojim prijateljicam povedala o mojem premoženju. Od takrat me vabijo na pijače itd. Sem šel z dvema ven. Prva je bila kr agresivna v avtu me je kr začela slačit in me oralno zadovljila. Sexat ni hotela, ker se je bala da bi jo bolelo. Potem me je klicala saj 2x tedensko, in me oralno zadovoljevala. Potem sem ji rekel da iščem resno zvezo a se je še kr naprej hotela dobivat in sem jo skenslal.

Tako sumim, da je povedal drugi prijateljici, potem ko sem jo skenslal in potem in je ona začela pisat, če se lahko dobiva.

Po kakem mescu pisanja sva šla na večerno kopanje. V bazenu me je občasno prijemala za kurca. In v avtu sva potem sexala. Bila mi je vščeč in me čez mesec predstavila svoji družini. Ker me večrat povabijo na kosilo, opažam da njena mama si me ogleduje. Najprej sem mislil, da to pač enkrat zdaj je že to tako daleč, da ko sva bila sama za nekaj časa, se me je dotaknila tako “ponesreči” z roko okol moje riti. Saj da je nebi, ima moža poleg tega hodim z njeno hčerko. Punca pravi, da si z mami zelo zaupata in povesta vse. Sumim, da ji govori tudi o najinem sexu.

Res se sprašujem nisem glih nek lepotec ali so ženske z mano res samo zaradi mojga kurca?

Dober se lažeš svaka čast…

New Report

Close