Reš in IUI
Živjo 🙂 mene pa zanima kakšne imate izkušnje z IUI pri dr. Rešu?
Kajti zasledila sem zelo malo tem na to da je delal kakšne IUI-je, pa še te teme so precej stare.. in me zanima kako je zdaj s tem pri njemu?
Z mojim sva naročena zdaj kmalu pri njemu in bi rada prvo poizkusila z inseminacijo… Pa me zanima, če bo želel ugodit najini želji.. Kajti na ginekološki so nama predlagali IUI, ampak od tam sva šibala stran ker vse traja preeeedooooolgooo 🙁
HVALA 🙂
ojla jaz sem mela 2* in nimam dobrega mnenja o njemu. zdej cakam v lj na ivf.
pripravi denarnico ker tudi ce mas napotnico on kar racuna storitve.jaz sem za iui doplacala po 300e. zakaj nvem ma dobro. glej ene ga blazno hvalijo jaz neeeeee. zame je pohlepnez po denarju in pika. aja ce slucajno mas kak kg prevc pripravi se k bos mela litanije…….
Pozanimaj se dobro, da neboš na koncu brezveze plačala kaj. Je pa tako tudi na IVF nič ne da za bolečine pri punkciji, jo pa zaračuna in ko dobiš informativni račun piše kokr da je dau tudi lokalno anastezijo. Tudi moj je mnenja da je pohlepnež, naju je šibau iz postopka v postopek nikoli naju ni dau na dodatne preiskave.. Nevem jaz sem šla na GKLJ res da traje kar nekaj časa dokler se vse skupaj odvije, samo grem v postopek z veseljem in jutri šibam po zdravila in akcijaa=)
Sisleya premisli 5x preden se res odločiš in greš h Rešu, tudi jaz ti ga odsvetujem. Pošilja te iz postopka v postopek, plačuješ za stvari, ki so napotnico, odnos obupen, laže, govori enkrat za eno stvar da je ok, drugič je popolnoma ista stvar narobe,…En postopek sem dala skozi pri njemu in sem ga imela dovolj. Vem, da se drugje vlečejo stvari, vendar hitrost postopkov ni vse pri tako pomembni odločitvi komu zaupat svoje telo in zdravje!
Kolk ste pametne. Seveda je treba plačat pa o tem vam pove prej. Kriv pa ni on ampak zavarovalnica, ki odobri samo določeno število postopkov. Pred 5 leti sem tudi sama bila pri njemu in sem si želela hitrih postopkov in ultrazvokov ob 6ih zjutraj, ker dolgotrajni postopki bi me ubili. Sva tudi midva plačala 2 postopka, ker drugače bi čakala spet več kot pol leta na novega in to je tudi POVEDAL!Ne verjamem, da ste plačevale pa niste vedele kaj…
No, rezultat je pa star 4 leta in sicer v dvojini:)
Punce kar pogumno, lepe besede in kak anestetik še ne zagotavljajo rezultata. Če bi se ponovno odločala bi sigurno šla spet k Rešu.
Hvala za vaše odgovore in mnenja.. No, najbolje je zadevo preverit tako da pokličeš dr. Reša osebno in to sem tudi storila.. Pa je rekel tako, da IUI ne dela rad, če že mora da pa bo.. Glede plačljivosti le tega je pa komentiral, da mu to zavarovalnica ne krije… in da se to plača. Pa sm mal rekla ja kako to itd… in je rekel ja ko boste prišla se bomo pa zmenil mal kolko bo to stalo.. Mogoče bo brezplačni mogoče za plačat… Ej se mi je zdelo kot da barantam za ceno na kakšnem sejmu :/ in me je takoj odbilo. Sem želela da mi direkt pove kako je s temi stvarmi okol IUI-ja, on pa je vse zavijal v celofan. Tko da sem se odločila, da ne gremo k njemu na posvet..
Mislim da me je pa še najbolj odbilo to, da mi niti ni pustil do besede, da bi povedala kaj vse imamo že urejeno, kaj smo dali že čez.. on si je dal kr v glavo da sva bla že v LJ na epruvetki in bolj ko sm mu razlagala da ne, da bo to prvi postopek zdj, manj me je poslušal..
No, to je to. Odločitev je padla.. kaj se bo zgodilo v prihodnosti ne vem… ampak zaenkrat še ne grem k njem.
LP
No vidiš pri njemu se plača ali pa ne.. Haallloo.. Uglavnem kokr js vem na GKLJ so odobreni IUI s strani zavarovalnice(mislim da 4x maš pravico, naj me katera popravi če ni prav).. Premiisli res ker to ni stvar danes si jo želim jutri več ne, gre se za OTROOKA! Danes pade pri meni prva špika špoka=)
Midva sva pri dr. Zornu..
A zdj je uredu, je kaj semenčic v izlivu? Moj ima oligozoospermijo, pa še to je tko da skos nekaj varira.. je pa od vseh semenčec samo 0.04% normalnih… je tut mal bolj bogo vse skupaj. No ampak mi bomo na predlog Zorna poskus z IUI, ker on pravi da je to samo zmerna neplodnost…