Najdi forum

rentgen celotnega telesa, kje?

Ali mi lahko kdo pove, kje v Črnučah je center oz. kako se imenuje, ko naredijo rentgen celotnega telesa, hvala za odgovor.

V Črnučah ne izvajajo RTG slikanja. Tam uporabljajo
t.i. računalniško diagnostiko “oberon” – alternativa. Kolikor je
meni znano, merijo frekvence nihanja elektromagnetnega polja posameznih delov (organov) telesa. Izmerjene frekvence računalniški program
primerja z vrednostmi, ki so značilne za zdrave organe.
Nato program izpiše oz. oceni odstopanje delovanja
organov od normale in NE diagnosticira bolezni.

Trenutno je baje precej boljša in zanesljiva diagnostika s pomočjo
bioresonance (princip diagnostike je podoben zgoraj
opisanemu postopku s to razliko, da napačne frekvence organov
aparat odpravi in s tem tudi zdravi). Zelo so uspešni
pri zdravljenju alergij (temu primerne so tudi čakalne dobe /nekaj mesecev/, kljub samoplačništvu).

Te metode ne spadajo pod “uradno medicino”.

LP

Verjetno ste mislili računalniško diagnostiko, ki se v Sloveniji pojavlja pod različnimi imeni (Amsat, Oberon itd), gre pa za podobne principe aparatur, ki so bile razvite v Rusiji začetek 90.let.
Seveda tu ne gre za rentgen, vprašanje, če temu sploh lahko rečemo diagnostika, saj diagnoza pomeni dosti več kot sum na to, da nek del telesa ali organ prikazuje na hiper ali hipofunkcijo. Sam sem še v Rusiji nekaj časa testiral napravo Amsat za hrbtenico, vendar rezultati niso bili uporabni.
Popularnost teh “diagnoz” je po nekaj polemikah pred leti v Rusiji močno padla, podobne polemike pa se sedaj pojavljajo na Hrvaškem ( .
Sam ne spadam med tiste ozke zdravnike, ki jih novosti ne zanimajo, težko pa verjamem čudežnim napravam za diagnostiko ali zdravljenje, kjer ni znan natančen princip delovanja ali nimajo izdelanih kliničnih atestov, saj bi sicer že zdavnaj imel kaj podobnega v svoji oprdinaciji, posebej, ker gre za relativno poceni aparature (cca 10.000 Euro), ki pri relativno visokih cenah prinašajo kar dobre dobičke.
Res pa je veliko pozitivnih mnenj, kjer gre lahko za slučaj ali pa je le kaj res, mene v glavnem stvari niso prepričale.

Lep pozdrav,

New Report

Close