Najdi forum

Reni- agapornis

Ojla!

Ti si ne moreš mislit, kok imajo otroci veselja z njim …Eh, no ja lahko! :))))
Ptiček je čudovit, kar začne se oglašati, ko prideš k njemu. Nič preplašeno ne preletava kletke, ogleduje si te… Prvi dan je hotel pobegnit…Se mi zdi, ker je poskušal dati glavico skozi rešetko….

Čivka in žvrgoli . krasen je :))) Mož razmišlja, da bi dve kletki nekako spojil in potem bi prišli še po enega :)))

Hvala in lep pozdrav!

:))

…kolikor vem, naj bi agapornisi živeli (vsaj) v paru…

Tako da… čimprej še po enega!

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

ojla!!ja moram rečt da je pa moj ptiček telo preplašen in se ga sploh ne da umirit!ko prideš k njemu se začne dret in nori po kletki kot nor!ne vem kaj naj storim

PTIČKI RABIJO PREDVSEM ČAS, DA SE NAVADIJO SPREMEMBAM.

MIKI: IMEJ GA PRI SEBI KO OPRAVLJAŠ OBIČAJNE STVARI, NJEGOVO KLETKO PA POSTAVI V VIŠINO OČI, KO SEDIŠ ALI STOJIŠ. VERJETNO JE BOLJ PLAŠEN KARAKTER. LAHKO MU TUDI PUSTIŠ PRIŽGAN RADIO, OZ, KO TE NI DA GA POSTAVIŠ NA OKENSKO POLICO IN DA OPAZUJE ŽIVLJENJE ZUNAJ.

HOP CEFIZELJ:ME VESELI , DA VAM JE PTIČEK V VESELJE, PARČEK OD VAŠEGA PTIČKA PA JE ŠE VEDNO NA RAZPOLAGO. IN SAMO NAMIG: V BTC NA TRŽNICI JE TRGOVINA ZA ŽIVALI, TAM NOTER IMAJO OGROMNE KLETKE ZA MALO DENARJA. KO SMO JO KUPILI JE BILA SAMO 8.000 SIT, V NJEJ PA IMAMO MALEGA ALEKSANDRA.(DA SO BOŠ LAŽJE PREDSTAVLJALA VELIKOST)

DRUGAČE PA VAMA ŽELIM VELIKO VESELJA S PTIČKI IN VELIKO POTRPLJENJA.

Hm, res je, da se mu približamo počasi, ne delamo nobenih hitrih gibov….
Pa jaz vedno počepnem, ko sem pri kletki :))

Včeraj nam je ušel… spet…Smo se tako narežali, ko sva ga s sinom lovila :)))) Mislim, da nas je malo hecal – prav počakal je, da sem prišla do njega, potem pa čivknil in lagodno odletel na pograd al pa na kakšno sliko, pa uro :))) Ujela sem ga šele, ko me je počakal in sem lahko čezenj položila sinovo pižamo, ki je bila ravno pri roki :)))

Sin trdi, da mu pomaga delati naloge :))

Ej, v kateri trgovini na tržnici so poceni kletke? A v Kaliji od Semenarne? Tam imajo res skos ene kletke v akciji. Kdaj si pa kupil-a tam kletko za 8 jurčkov?

kALIJA JE S KONCA. TO JE PA ENA ČIST MAJHNA ZADEVA, DVAJSET METROV PREJ. MAL OD PIVNICE NAPREJ NA LEVI ZRAVEN JE PA CVETLIČARNA ( VSAJ TKO SE MI ZDI)

Verjetno mislite Zoo market preiss! lp

Kje pa bi lahko dobila agapornisa vse je urejeno samo ne vem kam naj grem ponj.

Živim v ukolici Celja pa ne najdem nobenega rejci

 

New Report

Close