Najdi forum

RENATO VUGRINEC:))

oj! k ste ze vse pr rokometasih:)) men je on tkoooooooooo srckan, pa dober, pa za pojest……mmmmmmmmmmmm:)) sicer je porocen, ampak a ma ksnga brata k je isti k on:)? res skoda da ni vec takih tipov, pa skoda k ma loh sam ena zenska tazga hudga tipa:))

;)))) Jaz si ga ful predstavljam kako se sprehaja po mestu z napisom Danger al pa 2 hot na majici…

ja,ja hudo….zarad njega je letos ful ženske populacije gledalo tekme…:)) poročen je? škoda…. čula sem,da ma baje ful neko hudo manekenko…

***Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dobro, da je rokometa konec, drugače ženske še en mesec ne bi spale zarad tega Vugrinca..:)

Stavim, da vas pred začetkom prvenstva večina ni imela pojma, kdo Vugrinec je.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

mas prav:)

Ja Spider, se kr strinjam s tabo, sam na sreco sm jst pol izjema, ker ze zloooo dolg vem kdo je Vugrinec in njemu podobni lepotci pr rokometu;)

no, lepo se mejte;)

se strinjam :>

Ja nej povejo no bemti… sej nam je tud Kurnikova kewl^^

Ok, saj Renato je kjut, samo pretiravat pa vam tudi ni treba s to njegovo lepoto. Ko sem gledala tekme, je bilo fajn, če ga je kamera pokazala, zdaj ko je pa konec, pa sem že pozabila nanj, ker se je treba ubadat z real lifom. Sem pa v real lifu videla tudi že boljše tipe, kot je Vugi.

"Srce se ne prodaja, ne kupuje...se daruje!"

ok , kaj recimo ti je pa najbolj všeč na njemu, oz. kaj je tisto, da ti je všeč ??

Jaz ga gledam že več let tako, da Spider, spet ne spadam v tvojo večino (zgleda imaš prav smolo z mano:-)) Vugrinec je zelo simpatičen tip. K sreči pa hodi več lepih po Sloveniji tako, da bo že. Mogoče pa kje najdemo njegovega dvojnika – z nekaj cm manj (enih 185cm je čisto ok) in pa samskega:-))

Ja Demie, iz tvojih ust v božja ušesa:))

Ja saj je kul toti Renatek :-)))
samo za mene je Zorman še vedno številka ena! mmm
aja Spider…ne bi se ravno strinjala s tabo!

o! Vugrinec je res poročen pa še očka bo. Doma pa je iz Vidma pri Ptuju, če kero zanima. Vem pa ki je moj mrzli bratranec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close