Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija REKREACIJA IN BAZEN

REKREACIJA IN BAZEN

Pozdravljeni !

V okviru društva smo uredili organizirane termine plavanja in telovadbe na Soči v Ljubljani, Linhartova 51.
Rekreacija bo potekala ob četrtkih od 18.00-20.00 ure (rezerviran termin za Društvo fibromialgije). Zbirališče ob 17.30 uri pred lekarno, vabljeni vsi člani Društva fibromialgije.

*potrebna oprema: kopalke, brisača in lahka oprema za telovadbo

* o plačilu se bomo dogovorili na prvem srečanju

Lepo pozdravljeni,
Valerija

Pozdravljeni!

Najbrz ste ze zaceli s plavanjem in rekreacijo? Mene pa zanima, ali je mozno, da se vkljucim v skupino samo pri plavanju, ne pri rekreaciji na suhem? Ja, v vodi mi ze gre, na suhem pa se ne! In, ali se je se mozno vkljuciti v skupino? Ja, ker vidim, da bo se kar dolgo trajalo, preden bom ponovno sprejeta v bolnico, bi se vam v H2O rada malo pridruzila.
Ali je termin se vedno v cetrtek? Koliko casa pa cofotate po vodi? Tiste, ki vadbo obuskujete, lahko precenite, ali so vaje primerne tudi zame?*se vedno cakam na drugo operacijo hernije*Sicer pa v vodi je vse tako lazje, da dvomim, da mi ne bi.
Lepo vas pozdravljam *Maja*

Pozdravljena Maya,

če želite se lahko udeležujete samo plavanja, plavanje poteka ob četrtkih od 19.00 – 20.00 ure.
Glede na vaje pa vam bi težko odgovorila, vsekakor pa lahko izvajate samo tiste, ki vam dovoljujejo do bolečine. Sicer pa lahko tudi samo plavate, kar je zelo dobrodošlo za našo diagnozo pa mislim, da tudi za hrbrbtenico (voda ima 32C). Morda bi bilo smiselno da bi se o tem posvetovala z osebnim zdravnikom ali ortopedom.

Lep pozdrav do četrtka, Valerija

Maya, pozdravljena!

Zelo veseli bomo, ce se nam pridruzite. Zagotavljam vam, da tudi vaje niso pretezke, sicer pa lahko izvajate samo tiste, ki vam ne povzrocajo tezav. Vaje vodim sama in vam sproti lahko povem katera je za vas in katera ne. Mogoce pa jo s pridnim delom lahko odnesete tudi brez operacije.

V Bazenu se namakamo eno uro, sicer pa po zelji.

Veselimo se vasega obiska.

Lep pozdrav, Metka

New Report

Close