Najdi forum

rekreacija

pozdravljeni
letos sem začela študirati v ljubljani in ker je to za mene sedaj novo okolje se še tako ne znajdem, zato bi vas prosila, če mi mogoče gdo od vas lahko napiše kake dobre rekreacijske centre. doma sem na Bežigradu, če je možno v okolici ni pa nujno. rada bi se začela ukvarjati s kakim športom kot je plavanje, aerobika, ples,…
mi lahko kaj svetujete?
za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem
lep pozdrav

Na OŠ v Savskem naselju je vsak torek in četrtek od 8h-9h telovadba za ženske. Sama jo obiskujem že nekaj let in po zaslugi voditeljice (Brede) je to ena od boljših stvari, ki se mi je zgodila v življenju. Ne bom preveč komentirala – treba je videti in se odločiti. Voditeljica tudi omogoči nekaj brezplačnih poskusnih ur (sicer je cena enega polletja samo 8.500 SIT). V istem objektu potekata istočasno dve telovadbi – moje navedbe veljajo za tisto v 1. nadstopju.
Have a look!

Nekaj takega iščem v Šiški. Ne bi kaj zelo divjega . Nekaj za 2x tedensko zelo zmerno razgibanje. Hvaležna bom za vsak napotek. Maša

Aerobiko mislim da imajo na Pedagoski v telovadnici. plavanje pa poskusi na DIF-u ali tivoliju.

Ce te morda zanima badminton, pa se javi.

lp,
Marjan

New Report

Close