Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Otroško in mladinsko zobozdravstvo reklamacija popravila zobne proteze

reklamacija popravila zobne proteze

Pozdravljeni.

imam eno vprašanje in bi vam bila resnično hvaležna če bi mi odgovorili.
Sicer se gre za mojega očeta .Pred kratkim se mu je pri jedi zlomila zgornja zobna proteza, in jo je nesel k svojemu zobozdravniku da jo popravijo.In res včeraj je dobil protezo nazaj,ampak ne morem vam povedat kako je razočaran nad tehniki oz. nad popravilom saj so mu protezo tako popravili da ima zdaj kar 4 mm veliko luknjo med sprednjimi zobmi( ima prve štiri zobe na štiftih) in umetno dlesnijo ki pa je tako ostra da si je dobsedno ranil jezik, da pa ne govorim da se mu vsa hrana med jedjo nabira not .Prav tako ima zobe prav prestavljene na levi strani tako da se to opazi že na prvi pogled (saj ne vem sploh kako naj vam razložim).Ko se je s temi težavami vrnil k zobozdravniku mu je ta dejal da proteze ni več možno popravljati , da pa vidi napake popravila..Novo pa si mora plačati sam .Prosim svetujte mi kam naj se obrne po pomoč.

lp

Spoštovana lina,

v bistvu ne vem.
Glede na to, da je bila verjetno plačnik reparature proteze zavarovalnica, menim, da je smiselno, da se obrnete na ZZZS.

New Report

Close