Reklamacija planinskih čevljev
Kupila sem nove Alpinine planinske čevlje. Zdaj jih imam že cca. 1,5 meseca. Od začetka jih nisem uporabljala, ker ni bilo priložnosti. Potem sem jih imela obute 6x. Rezultat: precej izrabljeni podplati, počeni šivi – beri strgani čevlji ter mokre noge. Obljubljali so namreč, da so vodoodbojni in nepremočljivi. Ti pa premočijo takoj. Samo malo stopiš v rosno travo in že imaš mokre noge. Ni potreben dež. Je še kakšna možnost reklamacije? Ali imajo čevlji kako garancijo? Koliko časa?
po zakonu o varstvu potrošnikov imaš pravico do vrnitve čevljev 1 leto, če gre pri čevljih za tovarniško napako, in če si jih nosila v skladu z deklaracijo. če se na reklamacijo ne odzivajo, jim reci, da boš poklicala urad za varstvo potrošnikov, še boljše, če jih pred trgovcem dejansko pokličeš po mobitelu. Za vse informacije glede varstva potrošnikov, jih pokliči na urad.
Moj sodelavec ni imel nobenih težav z reklamacijo navadnih čevlje goretex(nekaj podobnega nepremočljivega).
Enkrat je hotel sprobati nepremočljivost, je stopil v lužo in so žal prepuščali. Nesel nazaj v trgovino in so jih zamenjali ….
Tudi jaz sem pred več kot 10-leti še nismo bili samostojni, kupil čevlje na razprodaji čevljev s tov. napako v Peko trgovini Tržiču(deteljica). Doma sem jih nosil že 14 dni, potem pa enkrat zjutraj je bila rosa na travi. In glej ga zlomka na levem čevlju so bile kapljice, ki se niso vpile (tko kot bi bile na vosku), desni čevelj je pa vso to vlago vpil in čevlji so ratali zelo temni. Nesel sem jih nazaj. Sprva mi niso hoteli zamenjati, ker češ da so ble na razprodaji. Jaz se nisem pustil, ker me ni noben opozoril na tako napako, (ob nakupu rečeno mi je bilo samo, da je napaka samo zarad grših šivov).
Rekel sem, da ne grem domov, dokler ne dobim drugih, saj takih (dveh različnih) ne morem nositi tudi če mi oni plačajo čevlje. Potem sem si pa brez problema druge zbral.
Takrat sem zadnjič bil v Peko trgovini :))) In bile so edine težave s čevlji do sedaj.
Skratka vztrajna moraš biti!
Pri mojih čevljih se je po približno letu odtrgala nosilna zanka za vezalke (kovinska – ne vem kako naj se drugače izrazim).
Poklicala sem v Alpino, so bili ful prijazni. Čevlje sem nesla v najbližjo prodajalno, kjer so jih prevzeli, ko so bili popravljeni, sem jih tudi tam prevzela.
Račun sem priložila k reklamacijskemu zapisniku, rešeno pa je blo v približno enem tednu.
LP
Tudi hči je imela čevlje Alpina, nepremočljive. Ko smo planinarili v snegu (stari cca 2 meseca), so ji premočili. Čevlje sem nesla v trgovino, kjer so bili kupljeni (seveda z računom). Sicer so me zasliševali, če smo res ziher, da so premočili, …. ampak sem vztrajala in so jih vzeli nazaj in poslali v Alpino na test. Čez nekaj časa smo dobili nove čevlje, s pripombo, da test ni pokazal premočljivosti, ampak, da kljub temu dobimo nove …
Pa mislite, da bi šlo to pri čevljih za 9.000SIT? Imajo alpitex membrano.
Še bolj me moti, ker so šivi začeli na veliko pokati in ker se kaže, da se bodo podplati kaj kmalu odlepili.
Sem brala zakon o varstvu potrošnikov pa nisem prepričana, da bi lahko kaj reklamirala. je možno, da se k napaki šteje, da so se začeli čevlji odpirati tako hitro.
Iskala sem po netu o membrani alpitex in nikjer nisem našla, da zagotavljajo nepremočjivost. Kaj, če je to zagotavljal le prodajalec? Ne spomnim se namreč ali je bil to oglas prodajalca ali je to pisalo na škatli. Vem pa da je pisalo, da imajo vodoodbojno membrano.
Sem še malo brskala in sem tole našla o Alpitex membrani (Alpinine spletne strani):
Alpitex membrana je nepropustna za zunanje vplive, kot sta voda in veter, hkrati pa diha navzven in odvaja odvečno toploto in vlago.
To pa verjetno zadostuje?
Kaj pa če mi rečejo, da sem čevlje nepravilno uporabljala? Hodila sem le po rosi pa so bili takoj premočeni.