Najdi forum

REINKARNACIJA ŽIVALI.

Je bil kdo od vas na regresiji ali progresiji? V čem je razlika med tema dvema. In kaj ste se “spomnili”?
Se ljudje reinkarnijo tako, da so v naslednjem življenju blizu z ljudmi, z katerimi so bili sedaj?

Kako je z tem pri živalih? Eni pravijo da se žival ne more reinkarnirati v človeka, drugi pa da se lahko v karkoli. Ko je umre človek ali žival, kako ve da je konec? Ker so duše ki ostanejo tukaj. Kako je z tem pri živalih? Ali takoj odidejo na drugo stran ali kako? ker človeška duša bi še razumela kaj se dogaja, kaj pa živalska? Še posebej če se gre za hišnega ljubljenčka, navezanega na ljudi.

Kako bi lahko ugotovila ali je človek ali žival že na drugi strani? Da ni ostala med svetovoma in ne ve kaj bi.
Kkao bi se dalo ugotoviti, kam se bo duša reinkarnirala? Kakšna dobra jasnovidka bi mi to znalaa povedat?
Bi mi preverjeno dobra jasnovidka znaal povedati kako je sedaj z mojim pokojim sorodnikom?
Se da to kakorkoli ugotoviti z meditacijo.

Zelo me tudi zanima za živali.

Glede izkušenj z regresijo ( progresiji odločno nasprotujem ) ti svetujem, da se sam podaš na eno on naših srečanj in boš sam doživel to, kar si želiš vedeti. Gleda reinkarnacije pa je zelo malo možnosti, da se duša znova pojavi v okolju, ki ga je zapustila. Ker je pač vse izkušnje iz tega okolja že konzumirala in mora za nove izkušnje ( ali karmične naloge ) najti novo okolje…

Duša na bi se inkarnirala 42 milijonkrat ( iz Svetih spisov Mahabharate in tudi Lao Che piše o podobnih stvareh ). Med temi inkarnacijami so seveda tudi inkarnacije v svetu, ki ga smatramo za mrtvega, v rastlinskem in živalskem svetu. Inkarnacija v človeški podobi se vedno pojavlja na koncu karmičnega kroga. Torej se tudi duša živali inkranira v nove oblike. Žal nam te oblike inkarnacij niso dostopne z metodami regresije, ki jih doslej poznamo. Poleg tega tudi obstaja neka zapreka, ki nam ne dovoljuje vpogleda v tovrstne inkarnacije, saj je dojemanje in s tem spominski zapis drugih oblik življenja drugačno, kot dojemanje človeka, ki ima najbolj razvit živčni sistem od vseh živih bitij.

In seveda, ne boj se, Najvišja sila poskrbi, da novena duša ne ostane “med svetovoma”. Res pa je, da kakšna duša dolgo išče okolje, v katerem se bo inkarnirala. Pa vendar je to “dolgo” le za nas z našim načinom dojemanja časa, kot dimenzije. Ta dvom je Albert Einstein že zdavnaj razbil s svojo Relativnostno teorijo….

Kar poa se tiče jasnovidk in tvojih pokojnih sorodnikov, to predvsem odsvetujem takšno poizvedovanje. Prvič, tojega sorodnika, ki je umrl, ni več. Le njegova duša obstaja in morda še energetsko telo. Duša je že na poti k novim poslanstvom, energija pa…. no o tem sem tudi že pisal. Torej ti bo jasnovidka s svojimi odgovori samo pobrala denar in te napolnila z lažnimi informacijami. Pa to ne pomeni, da ne obstajajo ljudje, ki s svojim odprtim tretjim očesom lahko gledajo v druge dimenzije. Vendar ti takšni ljudje seveda ne bodo dali nobene informacije o tem, kar si želiš izvedeti.

Kot rečeno, podaj se enkrat sam v regresijo in se pusti voditi ne samo do svoje smrti v enem od prejšnjih življenj. Pusti se voditi še naprej, uro, dan….. Tako boš spoznal “domovanje duše”…..

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close