Najdi forum

pozdravljeni Igor. po nekem nakjučju mi je prijatelj predlagal obisk pri reiki učitelju. nakar sem pač šel. pogovarjala sva se o otroštvu in se ustavila pri določenih dogodkih, ki so mi zadali bolečino. potem to učitelj zapiše in na koncu zbriše. ne vem, kako ali kaj se takrat dogaja, ampak večinoma gre za nek izbris blokad v telesu, ki so jih povzročila stara, zakoreninjena čustva, mišljenja, itd.

no, potem greš po dveh urah domov in ti je seveda lažje že zaradi pogovora, ki si ga imel o tako občutljivi, zasebni stvari. čutiš olajšanje, verjetno zaradi pogovora.

zanima me predvsem učinek reikija in kaj to sploh je.
star sem 28 in bi se želel znebiti določenih misli o samem sebi.

hvala.

Metod za transformacijo vakumske energije ( ali stanja brez energije ) v življensko energijo je veliko. Ena od njih je REIKI. Jaz uporabljam HATMARA-MERKAVA metodo, na katero prisegam. Sicer pa “vsak berač svojo malho hvali”.

Izbris spomino, ne gleda na to, ali so dobri ali slabi, ti ne bi svetoval, ker je to “brain washing”. Bolje je te dogodke izpostaviti in vanje bnesti življensko energijo. Potem spomini nanje niso več boleči. Enostavno ne čutiš nič ob spominjanju na take dogodke. Tako delamo v HATMARI. Kako se Reiki s tem ukvarja, pa ne bi vedel.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close