rehabilitacija
Pozdravljeni!
A ste si že uredili rehabilitacijo za letošnje leto?Nekateri ste letos to že izkoristili,kajne?
Sama bi rada to izkoristila okoli julija. Nisem še včlanjena v nobeno podružnico.Bom lahko to hitro uredila?Ali pa sem že zamudila in bi morala to urediti že zdavnaj?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
gaja, za samo obnovitveno rehabilitacijo je popolnoma vseeno če si član društva ali ne. Drugače pa je zame članstvo v društvu pomenilo preobrat v življenju. Po diagnozi sem se par let pobiral pa mi ni uspelo vse dokler se nisem včlanil, kjer sem bil v družbi s sebi enakimi s podobnimi težavami. Zame je to druženje največja prednost, pa naša športna tekmovanja in izmenjava izkušenj. Verjetno bi ti kdo drug lahko navedel še kake druge prednosti. Aja, člani dobimo par krat na leto glasilo Združenja v katerem piše dosti stvari zanimivih za nas. Ne vem, če imajo nečlani možnost družinske rehabilitacije. Združenje ima namreč svoje objekte (Ankaran, Podčetrtek, Funtana(Hr), Barbariga(Hr) in še mogoče kje). V teh objektih lahko letuješ in imaš zraven družino ali partnerja ali …. Seveda je za koriščenje objektov treba nekaj plačati pa tudi kuharico imeti s sabo. Pokliči na Združenje, kjer ti bodo dali več informacij. Pokličeš lahko vsak torek in petek med 8:00 in 12:00 na številko 01/568 72 99.
LP, B.