Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Regresni zahtevek zavarovalnice

Regresni zahtevek zavarovalnice

Zanima me komu zavarovalnica pošlje v izplačilo regresni zahtevek v primeru,da ni nihče odgovoren za požar v večstanovanjski stavbi. Namreč ne ve se niti  vzrok požara niti pričetek požara.

Pozdravljeni, zavarovalnica po izplačilu škode presoja, ali je podan temelj za izvajanje regresa, torej ali je podana odgovornost tretje osebe za nastanek škode. Če glede na ugotovljene okoliščine posameznega primera ugotovimo, da ni podana odgovornost tretje osebe za nastanek škode, regresa ne izvajamo.

Zavarovalnica Triglav, d.d. http://www.triglav.si http://vsebovredu.triglav.si/ http://www.facebook.com/TriglavGroup http://www.twitter.com/TriglavGroup

Pozdravljeni,

ali lahko življenjsko zavarujem zelo bolno sestro pri kateri obstaja verjetnost, da bo zaradi hude bolezni čez kakšno leto umrla. Sestra ne more govoriti, ne hoditi, ima hude bolečine, vendar pa vse razume, se vsega zavega. Živi v domu upokojencev, tam tudi lepo skrbijo za njo . Težko mi je ko jo gledam, je pa nega zelo draga in ker so v domu naredili poračun in dolguje nekaj tisočakov, ki jih težko plačujem, saj tudi sama imam svojo družino, njena sredstva pa grejo v celoti za dom me zanima ali jo lahko torej zavarujem, da bi v primeru, da res premine lahko poravnala dolg do doma. Prosim da mi svetujete kako naj izvedem sklenitev zavarovanja in kakšno zavarovanje zanjo sklenem.

Hvala za odgovor.

Pozdravljeni,

glede na tematiko vprašanja vam svetujemo, da se osebno oglasite v eni izmed naših poslovalnic (https://www.triglav.si/uporabno/poslovalnice), kjer vam bodo naši sodelavci lahko podali konkretna pojasnila na vaše vprašanje.

Lep pozdrav,

Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav, d.d. http://www.triglav.si http://vsebovredu.triglav.si/ http://www.facebook.com/TriglavGroup http://www.twitter.com/TriglavGroup

New Report

Close