Najdi forum

Regresijska hipnoza

Že kar nekaj časa me ima, da bi probal regresijsko hipnozo za vpogled v vsaj nekatera pretekla življenja. Se v naši bližini s tem kdo ukvarja, je to plačljivo, je stvar lahko nevarna? V vsakem primeru pa bi moral biti zraven še nekdo, ki mu/ji zaupam, in session bi želel imeti posnet.

Nikogar ne poznam, ki bi se ukvarjal z hipnotično regresijo. Sam se ukvarjam z nehipnotično regresoterapijo. Vendar se stvar ne uporablja za hec “ker te ima, da bi probal”, ampak mora biti indicirana.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Hvala za odgovor. Kaj mislite s tem, da “mora biti indicirana”? Nikakor ne mislim “za hec” (sem se bolj slabo izrazil), ampak kot nekdo, ki verjame v reinkarnacijo, in meni, da je čas, da dobi vpogled vsaj v del preteklih izkušenj, ker se potem lažje razume sedanje bivanje in dogodke in reakcije/odločitve.
Nehipnotična regresoterapija je povezana samo z iskanjem morebitnih “potlačenih” spominov v sedanjem življenju?

Očitno imaš veliko nerazčiščenih pojmov o rehresiji, zato si, prosim, oglej kar dolg prispevek na to temo na tem forumu, če malo pobrskaš starejše prispevke po temah.

Sem si pogledal temo in naslednji mesec imam v planu prebrati Smaragdno pot (imel sem se dvoje povezanih vprasanj, ampak po pregledu naslovov poglavij v knjigi vidim, da je zadeva tudi tam obdelana, tako da se bom raje po branju oglasil, ce bo se kaj za razjasniti).

Dobro si se odločil. V tej njigi Vilija Ravnjaka je zelo dobro opisan postopek nehipnitične regresoterapije ( poleg vseh ostalih tem, ki jih Ravnjak obravnava in nudi iskalcu na njegovi poti ). Je pa, pri prejšnjih temah o regresiji na tem forumu, nekaj kvalitetnih prispevkov, ki jih velja prebrati!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close