Najdi forum

Regresija v prejšnja življenja

Živio
Kupila sem si cd regresija v prejšnja življenja(Jan Erik Sigdell)
Včeraj sem prvič predvajala in posledično zaspala zraven.Med meditacjijo mi je bilo lepo in slike so same hodile na plano.Ponoči me je iz spanja zbudil močan stisk roke in moje telo je celo zatrepetalo.Ura je bila natančno 2:37.
Kaj se je zgodilo?Je napaka zaradi tega ker sem zaspala?Malce sem zmedena ob tem dogodku saj mi ni jasno zakaj se je šlo.Še to v sobi sem bila popolnoma sama ob tem dogodku.
Lep dan želim

Draga “Simonast”!

Najprej se ti opravičujem, ker ti odgovarjam tako pozno, a zadnje čase imam res bolj malo časa za pisanje!

Hm, tvoje sporočilo mi je dalo misliti… Človek lahko dobi kar kurjo polt, ko prebere tvojo izkušnjo, ko si si delala regresijo. Me je pa to spomnilo na dvoje:

– Po navadi, ko sem delala karkoli z energijami in če sem ležala na hrbtu, sem imela tudi podobne izkušnje kot ti zdaj – ko mi je bilo kar kaj zelo čudno ali pa sem zaspala med delom in se potem zbudila iz tega čisto druga oz. kot da bi bila prisotna še kakšna bitja. Učiteljica mi je takrat priporočila, da delam takšne stvari raje sede, da me ne bi preveč odneslo.

– Spomnila pa sem se tudi na izkušnjo prijateljice, ki je šla nekam na Koroško “govorit z mizo”. Ko je potem doma zaspala, se je tudi kar na1x zbudila iz spanja in je močno čutila, da je nekdo dvignil njeno posteljo gor in dol. Poklicala me je zelo prestrašena in sva kar nekaj časa govorili, da se je pomirila.

Domnevam, da z delom z energijami nekako posegamo v sfere, nam nevidne in za katere ne vemo čisto, kakšna pravila veljajo tam in kakšna bitja se tam zadržujejo. Kaj lahko se zgodi, da jih s svojim početjem vznemirimo in v resnici pridejo do nas. Najbrž nam nič nočejo, ampak nam samo na svoj način dajo vedeti, da so z nami. Za to, da bi se mi počutili bolj varne med temi dogajanji, lahko morda naredimo kaj “za zaščito”. Lahko npr. zmolimo “očenaš” ali pa kaj drugega podobnega, kar znamo. Menim, da dokler ne zlorabljamo energij za kakšne manipulacije, da se nam kaj slabega skoraj ne more zgoditi.

To bi bilo na kratko moje razmišljanje na to temo. Če bi želela še kaj dodati, se javi!

Srečno!

Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close