Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Arhiv – Alternativa in zdravo življenje REGRESIJA V PREJŠNJA ŽIVLJENJA – SEMINAR BY JAN ERIK SIGDELL

REGRESIJA V PREJŠNJA ŽIVLJENJA – SEMINAR BY JAN ERIK SIGDELL

Dober večer vsem skupaj!

Ne morem verjeti, a že drugič v zadnjih 2, 3 dnevih se mi je zbrisalo vse, kar sem napisala za forum… Da popeniš! Pa vsakič sem se več kot pol ure matrala s pisanjem… A najbrž sem sama kriva, saj nisem ubogala Andrejinega nasveta in pisala najprej v word in to potem lepila na forum. Ne, jaz sem do zdaj vse pogumno dala direkt na forum. Zdaj pa me je izučilo… Vsaka šola nekaj stane in evo, grem jovo na novo pisat o seminarju, ki sem si ga končno privoščila.

Torej, že prvič, ko sem pisala o regresiji tam 1x maja letos, sem omenila, kako zelo si želim iti na seminar o regresiji v prejšnja življenja, ki ga v SLO izvaja Jan Erik Sigdell. No, in se mi je ta želja uresničila zdaj oktobra. 3 vikende zaporedoma me po cel dan ni bilo doma in sem si tam polnila baterije, ki so bile tako željne tega znanja. In ni mi žal za 1 sam evro, ki sem ga plačala za seminar in za 1 samo minuto, ki sem jo tam preživela. Bilo je vrhunsko, nepozabno, izpolnjujoče in oh in sploh!!! Reees…

Jan Erik je čudovit človek, vrhunski strokovnjak, avtoriteta, da dol padeš, skromen, umirjen, tih in zadržan, poln znanja in topline, v osnovi znanstvenik, ki pa so se mu vrata v duhovnost na široko odprla. Je Šved, ki je dolgo let živel v Švici, zadnja leta pa živi v SLO v Dutovljah. Očitno imamo dobro karmo, da je prišel nekdo tak živet med nas in nas bogati s svojim bogatim znanjem o regresiji. Obvlada jo in teoretično in praktično.

Bom kar priložila intervju z njim, v katerem poteši marsikatero radovednost… Plus priložila bom vabilo na seminar o regresiji, ki ga izvaja, s tem, da na internetu ne morem najti vabila za seminar, ki je bil za nas izveden v okviru revije Misteriji. Ampak saj to ni pomembno, pomembno je, da si lahko preberete, o čem vse smo se učili…

http://www.christian-reincarnation.com/Aura/Regresija.htm INTERVJU
http://www.mychi.si/component/option,com_eventlist/Itemid,39/func,details/did,453/?lang=si PROGRAM SEMINARJA

Včasih si v sebi tako poln občutkov, ko nekaj doživiš, ko pa jih želiš ubesediti, besede kar nekako zamrejo oz. ne pridejo prave na dan. Pa saj se mi zdi, da sem zgoraj že izrazila bistvo o seminarju. Verjamem, da vas je veliko, ki bi si morda na svoji koži želeli izkusiti regresijo. Če koga to zanima, naj mi piše kar sem oz. na moj mejl: [email protected], da se zmenimo za podrobnosti. Resda nisem še zdaleč ne, kot je Jan Erik, ki ima za seboj več kot 30 let izkušenj s tem delom, a tudi on je nekje začel in tudi zanj je bilo prvič, drugič, tretjič, ko je izvajal regresijo. Zato upam, da se bo kdo opogumil in se učil skupaj z menoj. Komaj že čakam! In vesela bom, če boste imeli kakšna vprašanja zame. Potrudila se bom po svojih najboljših močeh.

Tako, zdaj pa počasi šibam spat, saj že komaj gledam. Lahko noč vsem skupaj in upam, da smo kmalu spet na vezi!

Maja

Pozdravljeni!

Že nekaj časa se odločam, da bi šla na regresijo, zaradi ponavljajočih se vzorcev, ki jim ne pridem do dna. Vendar se nisem mogla odločiti za terapevta. Prebrala sem Jan Erikovo knjigo, ki me je navdušila.
Kje bi se dalo priti v stik z njim in naročiti za regresijo? V katerem kraju živi ?
L.p.

Draga “makla”!

Ne vem, zakaj sem se šele zdaj spravila k odgovoru zate… Nekako sem pričakovala, da boš sama od sebe poklikala Jan Erika in našla njegovo telefonsko ter kje živi… A morda boš ne glede na mojo zamudo vseeno še klikala ta forum in našla moje sporočilo…

Zadnje dneve sem se večx spomnila nate in na tvoje sporočilo. V zavest mi je prišlo, da nekako nisem mogla kar takoj dati gor telefonske, da bi pa Jan Erika vprašala za dovoljenje za to, si pa preprosto nisem vzela časa. In potem me je zmotilo še to, da sem bila 11 dni doma z otroki, ko sem se čisto zabubila vanje in njihov svet.

Da poenostavim. Ko sem Jan Erika spraševala, zakaj ne objavijo kakšnega članka o njem npr. v Jani, je rekel, da si tega ne želi. Potem bi si samo podajali kljuko pri njemu in ne bi nehali prihajati. Več kot toliko regresij ne dela.

Če si res želiš iti k njemu, mi piši na moj mejl: [email protected], pa ti bom poslala njegovo telefonsko. Seveda pa moram prej še njega vprašati, če se strinja s tem. Je bolj intimen človek, kot smo po navadi navajeni od ljudi, ki počnejo kaj takega. Živi pa drugače v Dutovljah…

Ja, Jan Erik je zelo dragocena oseba, zato držim pesti, da ti bo dano iti k njemu.

Maja

Pozdravljeni,

lahko vprašam za okvirno ceno ene seanse?

Hvala

Draga “PetraBS”!

Če si imela v mislih okvirno ceno Jan Erikove seanse, ti lahko povem, da za 4 do 5 ur dolgo regresijo JE računa okoli 100 EUR…

Maja

Tudi jaz sem bila na regresiji v Mariboru. Opravila mi jo je gospa, ki pa veliko manj racuna, kot ostali terapevti.

Izkusnja je bila nekaj najboljsega kar sem v zivljenju naredila. Nimam vec strahov, vem zakaj se dolocene stvari dogajajo in najboljse, zdaj vem kako se kosati s tem.

Ce koga zanima ali pa ga ni strah tega mu iskreno priporocam, da to naredi. Veliko se naucis in izves zakaj in kako moras ravnati v dolocenih situacijah ter zakaj pride sploh do taksnih nevsecnosti.

[email protected] ce koga zanima se kaj vec.

lp

Pozdravljeni, Maja, ste še aktivni na tem forumu?

Lp, kocka12

Dober večer, “kocka12”! Sem, vendar dosti manj, kot sem bila, ker ni bilo posebnih vprašanj na to temo. Se priporočam! Maja

Pozdravljeni, v sredo sem vam poslala mejl. Je vaš mejl [email protected] še aktiven?

Lep pozdrav

Zdravo, Maja,

ste dobili moj mail? Prejšnji teden sem vam pisala na [email protected].

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close