REGRESIJA V PREJŠNJA ŽIVLJENJA – JAN ERIK SIGDELL
Maja nekaj me jezi računalnik. Nisem sigurna, če sem pravilno oddala prispevek.
Vse lepo.
Draga “Ida r”!
Sem bila zelo vesela tvojega sporočila!!! Hvala za vse prijazne besede in predvsem za odprtost!
Evo, jaz pa lahko šele 1x zvečer pridem na komp, saj v službenem času za to nimam časa. A mi pisanje v večernem času zelo ustreza, saj sem nočna ptica in imam v tem času ogromno energije… In danes sem še posebej spočita, saj so otročki pri babici, tako da sem se lahko popoldne po službi celo 1 urico naspala – uau, kakšno razkošje! In ko si spočit, res cel svet zgleda drugačen.
Praviš, da bereš Nove poti do zdravja… Kdo je že to napisal in o čem piše? Zveni mi znano, a ne vem, kam naj jo dam.
Ja, brez problema ti dam svoj mejl, pa mi lahko res še kaj bolj podrobnega o sebi napišeš. Torej, zate in še za koga, če bi želel: [email protected]. Prednost tega, da si pišemo na forumu, je to, da lahko dobiš več različnih odgovorov, ne moreš se pa morda tako izpostaviti.
Če si za, lahko delava na daljavo to sredo ob 9ih recimo?! Povej, če ti termin ustreza. Če ti ne, se bova pa še usklajevali.
Mlade in stare duše – priznam, da ne vem prav veliko o tem. Meni je 1. homeopatinja, h kateri sem hodila, rekla, da sem mlada duša, pa bi zase bolj rekla, da sem stara duša?! Saj si brala Ogorevca, a ne, ko je pisal o dušah in tudi o tem, da so ene duše zemeljske, spet kakšne pa celo z drugih planetov. Ko smo imeli pri njemu vaje, je komu točno povedal, da pa ni od tukaj. Evo, jaz pa imam o tej temi zaprt kanal in nimam nobenih posebnih občutkov, kaj je kdo. Druge stvari začutim. Mogoče je to bilo tako, da je npr. najprej na zemljo po izkušnje prišlo 10 duš. Pa so imele te duše otroke in so ene šle nazaj in so druge še ostale. Pa so se potem zamenjale in ker je vsaka duša najbrž imela kakšnega otroka in potem ta otrok otroke, je bilo teh duš čedalje več. In možno je mogoče tudi to, da so duše kar nastale iz kakšne energije… Res premalo vem o tem in najbrž bom morala kaj več prebrati o tem ali pa koga vprašati, ki se spozna na to.
Sem pa sama od sebe stuhtala, da, govoreč o regresiji, tudi če npr. prideš do info, zakaj imaš zdaj v tem življenju nek problem z nekom ali nečim, ne moreš preskočiti bolečine, ki jo čutiš v zvezi s tem. Point je, da te mora boleti toliko časa, dokler se karmični dolg ne poravna. Se pravi, da mi lahko razumsko vemo: Aha, zato mi je bad, ker sem to 1x prej jaz naredil to in to temu in temu. A čustveno ne moreš ničesar preskočiti, razen morda s kakšnimi tehnikami ali pa, da ti res pride do živega tvoje dejanje…
Toliko še dodajam svojih misli na temo regresije…
Zdaj pa sladke sanje in se spet bereva!
Maja
Draga “habanera”!
Upam, da si še kaj gor, da boš lahko prebrala moj info o tem, da se za1x iz Šole vse generacije žal nič ne bomo dobile… Sošolec se je trudil, da bi dobil naše mejle itd., pa stvar nekako ne steče, tako da jo bo za nekaj časa postavil na stranski tir. Če pa bo kakšna sprememba na to temo, javim.
Maja
Pozdrav,
vedno bolj me privlači in zanima ta tema… Ker veliko delam na sebi -predvsem sama z sabo in bi rada poskusila kaj več. Sem iz Maribora in me zanima kam naj se obrnem v našem koncu.
Lep pozdrav,
Simona
Draga “Simona Auguštin”!
Zelo vesela sem tudi tvojega sporočila – in tega, da te regresija zanima! Hvala!
Morda lahko za začetek, če te ni preveč strah, kupiš knjigo in CD, ki sem ju omenila, ter sama poskusiš, kaj bi se ti pokazalo skozi vodeno meditacijo. Drugače nam je pa vsem lažje, če nas nekdo pri tem vodi.
Hm, že tako ne vem, če za koga vem, da dela regresije v SLO, za MB pa posledično še manj, ker sem čisto drugje doma. Sem pa zadnjič brskala po internetu in vtipkala duhovnost, pa sem našla forum regresija in je tam precej vsega o tem napisanega. Nisem sicer konkretno ujela kakšnih imen tistih, ki to delajo, a sem bila najbrž tudi premalo časa gor. Poskusi še ti!
Če bi želela, pa se nameravam jaz sama kmalu, 1x tam do zime najkasneje, resneje lotiti tega dela in lahko prideš k meni, če hočeš. MB ni tako daleč od Škofje Loke, kjer stanujem… Vzameš si dan dopsuta in greva skozi ta proces.
Lahko pa ti ponudm še nekaj. Lahko poskusiva z delom na daljavo, saj imam tudi pri tem že kar nekaj lepih in konkretnih izkušenj za sabo. Še jaz sem samo gledala… Najraje vidim, da čim manj vem o tebi oz. nič, da res samo od sebe pride na dan, kar mora. Če ti je lažje, ti dam svoj mejl: [email protected], pa mi piši, da se zmeniva za to, ko bova obe lahko. Ti pa že zdaj povem, da tega, kar delam, ne delam z glavo, zato tudi jaz nikoli ne vem, ko se dela lotim, kaj bo prišlo ven. Dobila sem uvid, da pride ven tisto, kar najbolj mora. In še to je, da vsak od nas, ki dela z energijami, vidi nekaj drugega, čeprav je pa potem vse več ali manj na isto temo.
Premisli in se javi, če boš tako začutila.
Maja
Rada bi povedala, da jaz to metodo izvajam že leta in leta. Bila sem zelo mlada, ko sem se srečala s tem gospodom na seminarju in dal mi je ogromno. Seveda sem prej imela dobro prakso, saj sem hodila k regresoterapevtu kar nekaj časa. Od tistega seminarja sem tudi s pomočjo mojega regresoterapevta regresije začela izvajati tudi na drugih in moram povedati, da je stvar lepa in tudi učinkovita. Obstaja pa nek procent ljudi,ki niso za ta proces, nimajo vizuializacije, ali pa ne želijo videti dogodkov iz preteklih življenj. Ta procent ljudi mora pred regresijo opraviti še nekaj drugih stvari. Že nekaj časa izvajam tudi šolanja regresoterapije, ki trajajo nekaj tednov. Če je kdo zainteresiran, da se s tem spozna malo bolj pobližje, mi lahko piše na mail in lahko se dogovorimo za srečanje. Moj mail je [email protected]
Bila pri Sigdellu. Zelo je ambiciozen in sebičen. Nečloveško hladen. Iz tebe vleče podatke za svoje knjige, zase in ne da bi dejansko pomagal tebi, ki drago plačaš to uslugo …. razočaranje …
Pozdravljeni, Maja, ste še aktivni na tem forumu? V sredo sem vam poslala mejl. Ste ga dobili?
Lp, sabina100
Maja pozdravljena, tako navdušena sem nad vašim pisanjem na tem forumu…preden se razpišem me zanima, će ste še aktivna tukaj glede na to, da je bila zadnja objava leta 2012?!
Hvala vnaprej za odgovor!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.