Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija regeneracija sluznice

regeneracija sluznice

Pozdravljeni.
Nosila sem fiksni aparat, ki pa me je ves čas motil in sem imela praktično ves čas razjede na ustni sluznici, ne vedno na istem mestu. Pomagal je vosek. Imam pa na obeh straneh, torej obeh notranjih straneh lic še vedno tanko izbočeno črto, kjer je prej potekala žička med breketi. Kot bi se sluznica zaradi nenehnega draženja odebelila. Saj ne, da bi me kaj dosti motilo, vseeno pa me zanima, ali bo ta črta kdaj izginila?

Hvala za odgovor.

Pozdravljeni,

v sosednjem forumu vam bo na to odgovoril spec.čeljustne in zobne ortopedije dr.Herman.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Dvomim (forum je samo pogojno aktiven), zato pa sem tudi vprašala tukaj. Vseeno hvala.

Pozdravljeni,

kdaj ste odstranili fiksni aparat? Načeloma se poškodbe sluznice zelo hitro celijo. Če so vam ostale brazgotine, ki dlje časa ne izginejo, vam jih lahko odstanimo tudi lasersko.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close